Kun je jezelf en jouw rol binnen EEZZ voorstellen?

Hi, mijn naam is Pelle en ik ben vanaf dag één betrokken bij EEZZ. Ik werk als technisch medewerker. Dit houdt in dat ik help bij verbouwingen, technische klusjes en klein onderhoud aan het kantoorpand. Verder doe ik verschillende hand en span diensten die fysieke inspanning behoeven m.b.t. het onderhoud en beheer van particulieren eigendommen en eigendommen van EEZZ.

Wat is een onmisbare skill die iemand in jouw rol nodig heeft?

Mijn werk is super afwisselend en biedt nieuwe uitdagingen. Daarom is het belangrijk zelf sturend te zijn en hard te willen werken. Het werk is namelijk pas af als het af is, NIET als het 17 uur is. Je hebt doorzettingsvermogen en flexibiliteit nodig als je dit werk wilt doen. Als iets niet gaat zoals je dat verwacht moet je je kunnen aanpassen!

Heb je een favoriet motto?

Een belangrijk motto voor mij is “Doe je werk goed of doe het niet”.

Wat is het leukste deel aan werken bij EEZZ voor jou?

Ik heb eerst mijn havo-opleiding gedaan en daarna een hbo-studie; Civiele Techniek. Ik ben graag fysiek aan het werk en ben momenteel werkzaam als engineer bij Royal HaskoningDHV. Daarnaast ben ik echter nog steeds een helpende hand voor EEZZ. Het team van EEZZ heeft mij altijd gesteund bij al mijn ondernemingen en het werk gaf me altijd voldoening en plezier; vandaar dat ik nog steeds graag langskom als dat nodig is!