Nieuwvliet-Bad - Zeeland, Nederland

Restaurant
Restaurant
Speeltuin
Speeltuin
Subtropisch Zwembad
Subtropisch Zwembad
Animatieteam
Animatieteam
Loopafstand van strand
Loopafstand van strand

SPIKSPLINTERNIEUW EN DICHTBIJ ZEE

De Boshoeve Nieuwvliet-Bad ligt op 500 meter van de zee. Dat betekent dat je in minder dan tien minuten tijd van de bank in je vakantiewoning op je handdoek aan het strand ligt. Kan niet beter, toch?

De Boshoeve is een nieuw park, alles op het park is nog heerlijk fris, nieuw en modern. Er is een compleet nieuw centrum gebouw met restaurant, winkel, zwembad, kinder zone en koffie corner.

De badplaats Cadzand is dichtbij: in vijf minuten ben je er met de auto en in minder dan een kwartier sta je met de fiets in het centrum van Cadzand. Daar vind je alles dat je nodig hebt: restaurants, een supermarkt, winkeltjes. Dus ook in de omgeving vind je alles wat je nodig hebt voor een fantastische vakantie!

IN DE OMGEVING VAN DE BOSHOEVE NIEUWVLIET-BAD

CADZAND

De kustplaats Cadzand bestaat eigenlijk uit twee dorpen: Cadzand-Bad en Cadzand-Dorp.

De kustplaats Cadzand-Bad is, samen met Domburg, de enige Nederlandse badplaats die het predicaat Heilzame Zeebadplaats mag voeren omdat zij voldoen aan de kwaliteitscriteria van het Europäischen Heilbäderverband voor Thalassotherapie.

In Cadzand-Dorp vind je een  gotische Mariakerk uit begin 14e eeuw. Daarnaast bezit het dorp ook de molen ‘Nooitgedacht’: een molen uit 1898 die in 1977 volledig gerestaureerd is. Een mooi dorp om eens doorheen te wandelen.

DE VERDRONKEN ZWARTE POLDER

Vlakbij Nieuwvliet-Bad vind je de Verdronken Zwarte Polder. Het gebied is ontstaan door een dijkdoorbraak in 1802. Hierdoor stond het gebied weer in open verbinding met de zee. Als gevolg daarvan lopen er nu allerlei kleine kreekjes door het gebied die zorgen voor een grote diversiteit aan begroeiing en dieren. Door de Verdronken Zwarte Polder loopt een wandelroute van 7 kilometer, heerlijk voor een middag wandelen.

KNOKKE

Op twintig autominuten van het park, net over de Belgische grens, vind je Knokke. Deze badplaats is heerlijk voor een middagje shoppen. Tussendoor plof je neer op een van de vele terrasjes of laat je je voeten even afkoelen in de zee. Knokke is daarnaast een waar walhalla voor autoliefhebbers. Wanneer je neerstrijkt op een bakje naast een willekeurige rotonde, kijk je je ogen uit naar de Maserati’s, Bentleys en Porsches die hier voorbij komen. We kunnen dus wel zeggen dat er in Knokke voor iedereen iets te doen is.

ONZE HUURPRIJZEN ZIJN INCLUSIEF:

  • Toeristenbelasting
  • Administratiekosten
  • Gebruik gas, water en stroom
  • €   79,- Schoonmaakkosten
  • Gebruik van het zwembad
  • €10,- Damage waiver

HEEFT U HUISDIEREN?

Zij zijn van harte welkom! Vakantiepark De Boshoeve Nieuwvliet-Bad is een diervriendelijk park.