Kamperland - Zeeland, Nederland

Restaurant
Restaurant
Speeltuin
Speeltuin
Subtropisch Zwembad
Subtropisch Zwembad
Animatieteam
Animatieteam
Loopafstand van strand
Loopafstand van strand

VERVEEL JE GEEN MOMENT

Dit park ligt direct aan de Oosterschelde, wat betekent dat je je dagenlang kunt vermaken op het strand en in het water. Het resort heeft zelfs een eigen jachthaven, dus een stukje varen of gewoon kijken naar alle mooie boten behoort ook tot de mogelijkheden. Dit is nog niet alle waterpret: aan de achterkant van het park bevindt zich vaargeul De Roompot. Hier komt veel vaarverkeer voorbij en kun je je ogen uitkijken naar alle watersporters die gebruik maken van dit water.

Daarnaast is er op het park zelf ook genoeg te doen. Zo is er een heerlijk subtropisch zwemparadijs, zijn er genoeg speeltuinen voor de kinderen en ook de sportieve vakantieganger vermaakt zich op Beach Resort Kamperland uitstekend op bijvoorbeeld de squashbaan of de sportvelden. Zelfs tieners hoeven zich niet te vervelen: in de chillzone kunnen zij internetten, gamen, gewoon lekker chillen of een potje darts spelen.

Heb je honger gekregen van alle activiteiten op en rond het park, maar heb je geen zin om nog te koken? Geen probleem! Je kunt op dit park eten afhalen, gaan eten in het restaurant, aanschuiven aan het buffet of gewoon even een frietje halen bij de snackbar. ’s Avonds drink je nog een lekker drankje in de Beachclub, met uitzicht op zee.

 

IN DE OMGEVING VAN ROOMPOT BEACH RESORT  

OOSTERSCHELDEKERING

De Oosterscheldekering of stormvloedkering is zonder twijfel het meest indrukwekkende onderdeel van de Deltawerken. Deze waterkering is ruim 3 kilometer lang en bestaat uit twee pijlerdam rijen met in totaal 65 enorme betonnen pijlers. Het is tevens een wegverbinding tussen Schouwen-Duiveland en Noord-Beveland. Op het eiland Neeltje Jans, tussen de schuifbare delen van de kering, ligt Deltapark Neeltje Jans. Hier zijn exposities en films te zien over de watersnoodramp en de bouw van de Deltawerken. Ook is het mogelijk om een pijler van binnen en buiten te bekijken.

 

VEERSE MEER

Het Veerse meer is een aantrekkelijke watersportplaats voor zeilers, sportvissers, en sportduikers. Er is gelegenheid om te surfen en te waterskiën via een kabelskibaan en er is een kanohaven. Rond het meer bevinden zich 3500 ligplaatsen voor plezierjachten. Er zijn enkele duikstekken, onder andere ten noorden van Wolphaartsdijk en aan de westkant van Veere. Jaarlijks worden in het meer circa twaalfduizend forellen uitgezet, waarvan de helft regenboogforellen en de andere helft beekforellen.

 

ZIERIKZEE

Zierikzee is een klein stadje met een grootse historie dat 30 autominuten van het Beach Resort ligt. Beklim de Sint Lievens Monstertoren, pak een terrasje in de stadhaven of bezoek een van de drie middeleeuwse havenpoorten. Heel misschien, als je geluk hebt, kun je bij de havenpunt wel een bruinvis zien.

  1. ONZE HUURPRIJZEN ZIJN INCLUSIEF:
  • Toeristenbelasting
  • Administratiekosten
  • Gebruik gas, water en stroom
  • Gebruik van het zwembad
  • Gratis WIFI
  • €10,- Damage waiver

ONZE HUURPRIJZEN ZIJN EXCLUSIEF:

  • €   79,- Schoonmaakkosten

HEEFT U HUISDIEREN?

Zij zijn van harte welkom! Roompot Beach Resort is een diervriendelijk park.