Kun je jezelf en jouw rol binnen EEZZ voorstellen?

Ik ben Guy, de eigenaar van EEZZ. In 2010 begonnen we met Recreatiebeheer van Maanen vol passie. Dit startte met slechts één vakantie accommodatie die we een aantal weken per jaar verhuurden. Dit beviel zo goed dat we ons aanbod in de jaren erna flink hebben uitgebreid. We verhuurden accommodaties in IJmuiden aan Zee en op verschillende vakantieparken in Zeeland en Limburg.
In 2019 kreeg dit bedrijf een compleet nieuwe formule; EEZZ - Rent To Relax. Hiermee namen we de volledige rol van bemiddelaar op tussen de verhuurder, de huurder en de eigenaar van het vakantiepark waar de accommodatie zich bevindt. Inmiddels hebben we meer dan 100 accommodaties staan door het hele land. Dit web breidt zich iedere week weer verder uit. We kunnen dus wel zeggen dat we sinds de start uiteindelijk zijn uitgegroeid tot dé verhuurspecialist van vakantie accommodaties!

Wat is een onmisbare skill die iemand in jouw rol nodig heeft?

Als eigenaar van dit fantastische bedrijf is het natuurlijk belangrijk om goed te kunnen samenwerken met het team, gasten, eigenaren, vakantieparken en onze professionals in de regio die voor ons werken. Daarbij probeer ik het team continu te prikkelen om het beste voor onze gasten en eigenaren te bieden zodat zij een fantastische ervaring beleven. De lijntjes met iedereen zijn kort en ik vind het prettig om met iedereen samen te kunnen werken. Zo kunnen we allemaal ons beste streven bereiken zodat we onze gasten en eigenaren de beste services kunnen bieden.

Heb je een favoriet motto?

“Je best doen is niet genoeg.” Ik probeer altijd naar het maximale te kijken.

Wat is het leukste deel aan werken bij EEZZ voor jou?

Voor mij is dat de samenwerking met alle disciplines om uiteindelijk onze gasten een fantastische vakantie bieden en onze eigenaren een goed resultaat te bieden. Het is fantastisch om te zien hoe alles samen komt!

Wat is jouw droom voor EEZZ?

Dat we verder uitgroeien op vakantieparken en de accommodaties meegroeien. We willen graag dé marktleider worden binnen vakantieverhuur, dus dit is iets waar wij continu naar streven. We zijn achter de schermen druk bezig met allerlei spannende dingen om deze droom waar te maken!