Mierlo - Brabant, Nederland

Restaurant
Restaurant
Speeltuin
Speeltuin
Zwembad
Zwembad
Animatieteam
Animatieteam

ONTSPANNEN IN DE BRABANTSE BOSSEN

Bospark ’t Wolfsven is een park dat middenin de Brabantse natuur ligt, aan de rand van de Stabrechtse heide. Op het park is een grote zwemvijver aanwezig en er is ook de mogelijkheid om te vissen. Je kunt er zelfs een waterfiets huren!

Vanaf het park zit je zo op de Stabrechtse heide, waar je van diverse wandel- en fietsroutes gebruik kunt maken. Sommige wandelroutes zijn zelfs geschikt voor rolstoelgebruikers.

Heb je even genoeg van de natuur? Dan is er ook op het park zelf genoeg te doen. Zo is er onder andere een overdekt zwembad aanwezig, kun je een potje pool spelen, tafeltennissen en is er ook ruimte voor een rondje midgetgolf. De sportievelingen leven zich uit op de tennisbaan of pakken de fiets voor een mooie fietsroute in de omgeving. Natuurlijk vind je op het park ook genoeg speeltuintjes voor de kinderen om zich helemaal uit te leven.

Wanneer je helemaal klaar bent met zwemmen, fietsen en spelen, dan heeft Bospark ’t Wolfsven genoeg ruimte om even lekker te zitten en iets te eten of te drinken. Op het park zijn een restaurant en een snackbar te vinden. Ook is er een kleine supermarkt aanwezig voor als je liever zelf kookt, maar niet meer van het park af wilt om boodschappen te doen.

IN DE OMGEVING VAN BOSPARK ‘T WOLFSVEN

EINDHOVEN

De gezellige stad Eindhoven ligt op 15 autominuten van het park. Eindhoven heeft alles wat je maar van een grote stad kunt wensen. Op de Heuvel plof je neer op een terrasje, in de omliggende winkelstraten winkel je je suf en als je ’s avonds nog uit wilt kun je een film gaan kijken in de bioscoop, een gokje wagen in Holland Casino of lekker gaan stappen op Stratumseind. Eindhoven heeft het allemaal!

VENLO

Wanneer je niet naar Eindhoven rijdt, maar de andere kant op, dan kom je terecht in Venlo. Venlo is na Maastricht de grootste stad van Limburg. In de historische binnenstad vind je veel kleine boetiekjes, de grotere winkels vind je meer aan de rand van het centrum. Ook zijn in Venlo diverse musea te vinden en na een dag cultuursnuiven en shoppen kom je bij op een van de vele terrasjes in het centrum van de stad.

DE MALPIE ROUTE

De Malpieroute is een knooppuntenroute die je door een afwisselend landschap van bossen en heidevelden leidt. Vooral in de maand augustus, wanneer de heide bloeit, is deze tocht prachtig. Het gebied beschikt over mooie brede fietspaden en is een genot voor iedere fiets- en wandelliefhebber.

ONZE HUURPRIJZEN ZIJN INCLUSIEF:

  • Toeristenbelasting
  • Administratiekosten
  • Gebruik gas, water en stroom
  • Gebruik van het zwembad
  • Gratis WIFI
  • €   79,- Schoonmaakkosten
  • €10,- Damage waiver

HEEFT U HUISDIEREN?

Zij zijn van harte welkom! Bospark ’t Wolfsven is een diervriendelijk park.