Kun je jezelf en jouw rol binnen EEZZ kort voorstellen?

Ik ben Britt en ben momenteel 19 jaar oud. Ik ben dit jaar (2023) afgestudeerd als leidinggevende in de toeristenbranche. Tijdens mijn opleiding heb ik in februari 2021 stagegelopen bij EEZZ. Toen dit afgerond was ben ik blijven plakken en ben ik gaan werken bij de front-office als mijn bijbaan. Inmiddels ben ik sinds juli 2023 volledig in het werkende leven gedoken en fulltime aan de slag gegaan bij EEZZ!

Wat houdt jouw functie in en wat is een onmisbare skill die iemand in jouw rol nodig heeft?

Mijn functie is gelukkig erg afwisselend. Op kantoor voer ik vooral front- en backoffice taken uit. Daarnaast ben ik ook vaak aanwezig op de vakantieparken. De onmisbare skill die iemand in mijn rol nodig heeft is zonder twijfel goede communicatieve vaardigheden. Mijn collega’s en ik hebben continu contact met onze eigenaren, gasten en externe schakels, zoals schoonmaakbedrijven, technische dienst, en recepties. Duidelijk en effectief communiceren is dus echt van essentieel belang!

Heb je een favoriet motto of levenswijsheid die je inspiri

‘Doe het voor jezelf’. Dat is iets wat mijn moeder altijd tegen mij zegt, wat het erg persoonlijk maakt. Het benadrukt het nemen van beslissingen en het ondernemen van acties. Het moedigt mij aan om bewust te zijn van mijn wensen en ambities - waardoor ik sneller voor mezelf doelen kan stellen.

Wat is het leukste deel van werken bij EEZZ voor jou?

De parkbezoeken vind ik ontzettend leuk om te doen. Dat maakt het contact met het vakantiepark, de gasten en onze eigenaren veel persoonlijker. Daarnaast zijn onze vrijdagmiddagborrels altijd gezellig, waar we met z’n alle de week bespreken met veel gelach!

Wat is een herinnering binnen EEZZ die je nooit zult vergeten?

Een tijdje terug was ik samen met collega's naar Valencia voor een beurs en informatieve presentaties. We hebben enorm veel plezier gehad, maar we hebben ook ontzettend veel geleerd en nieuwe vaardigheden opgedaan. Zeker een ervaring die ik nooit meer zal vergeten!