Borger - Drenthe, Nederland

Restaurant
Restaurant
Speeltuin
Speeltuin
Zwembad
Zwembad
Animatieteam
Animatieteam

ONTSPANNEN IN DRENTHE

Bospark Lunsbergen in Drenthe ligt direct naast het natuurgebied Gieten-Borger. In dit gebied kun je onder anderen een wandeling maken over het Boomkroonpad, waar je letterlijk tussen de toppen van de bomen door loopt. De natuur rondom het park staat garant voor uren wandel- en fietsplezier. Heb je je eigen fiets niet meegenomen? Dan kun je op het park een fiets huren voor een mooie tocht.

Op het park zelf vind je een overdekt zwembad, een midgetgolfbaan en zelfs een lasergame. Op de tennisbanen kun je je sportieve energie kwijt.

De kinderen kunnen de hele dag spelen in de natuur en in de verschillende speeltuinen die op het park aanwezig zijn of zich (laten) vermaken in de Kids Club.

’s Avonds ontspan je lekker in je eigen vakantiewoning, of schuif je aan in een van de restaurants. In dit park vind je een eetcafe, een snackbar.

 

IN DE OMGEVING VAN BOSPARK LUNSBERGEN

ATTRACTIEPARKEN

Wanneer jullie toe zijn aan een beetje actie, is er in de omgeving genoeg om uit te kiezen. De kleinsten vermaken zich de hele dag in Plopsaland, voor de iets grotere kinderen is Slagharen een prima optie. Een ideaal uitje voor het hele gezin is Wildlands Adventure Zoo Emmen. In dit laatste park geniet je niet alleen van alle verschillende dieren in het park, maar kun je zelfs een ritje in een achtbaan maken!

 

DE HONDRUG

De Hondsrug is een langgerekte zandrug die loopt van Emmen tot Groningen. Je vindt er fietspaden, bospaden, wandelpaden, ruiterpaden, noem het maar op. Op de Hondsrug vind je prachtige natuur en kom je de bekende hunebedden tegen. Wat voor soort tocht je ook door dit natuurgebied wil maken, het kan hier allemaal.

 

ASSEN

In ruim 20 minuten ben je met de auto in Assen. Niet alleen vind je in Assen het bekende TT circuit, ook heeft Assen een heel gezellige binnenstad. Daarnaast is hier voor de cultuurliefhebber ook het Drents museum te vinden. Via de VVV zijn verschillende stadswandelingen te verkrijgen, die je alles leren over het verleden en heden van de stad. ’s Avonds eet je uitgebreid op een van de vele terrasjes in de stad.

ONZE HUURPRIJZEN ZIJN INCLUSIEF:

  • Toeristenbelasting
  • Administratiekosten
  • Gebruik gas, water en stroom
  • Gebruik van het zwembad
  • Gratis WIFI (Rondom het Restaurant)
  • €   79,- Schoonmaakkosten
  • €10,- Damage Waiver

HEEFT U HUISDIEREN?

Zij zijn van harte welkom! Bospark Lunsbergen is een diervriendelijk park.