Callantsoog - Noord-Holland, Nederland

Restaurant
Restaurant
Speeltuin
Speeltuin
Zwembad
Zwembad
Animatieteam
Animatieteam
Loopafstand van strand
Loopafstand van strand

VAKANTIE VIEREN AAN HET NOORDZEESTRAND

Vakantiepark Callassande ligt aan het strand in Noord-Holland. Deze locatie is natuurlijk ideaal voor een heerlijke strandvakantie. Vanaf het park ben je te voet binnen no-time op het strand om een dag lekker uit te waaien, te zwemmen en een zandkasteel te bouwen.
Een dagje fietsen door de omgeving behoort ook zeker tot de mogelijkheden en als je je eigen fiets niet mee wilt nemen, kun je er een huren op het park.

Heb je even geen zin meer in het strandzand tussen je tenen, dan is er genoeg te doen op het park zelf. Naast het recreatieprogramma op het park is er ook genoeg te doen om jezelf te vermaken. De kinderen spelen ongestoord in een van de speeltuinen of op de sportvelden. Jullie kunnen ook met zijn allen een plons maken in het zwemparadijs dat op het park aanwezig is. Er is zelfs ruimte voor een ontspannend potje jeu de boules.

Bij vakantie hoort natuurlijk lekker eten en ook daaraan is gedacht op vakantiepark Callassande. Er is een snackbar aanwezig, een afhaalrestaurant en voor degene die liever even ergens zit om te eten heeft het park een eetcafé.

Daarnaast beschikt het park over een supermarkt om wat boodschappen te doen.

 

IN DE OMGEVING VAN VAKANTIEPARK CALLASSANDE

TEXEL

Per boot naar Waddeneiland Texel, voor velen iets om naar uit te kijken. Texel behoorde tot 1170 nog tot het vasteland, maar door de Allerheiligenvloed in dat jaar werd het een eiland. Texel telt ongeveer 13.500 inwoners.

De laatste jaren is Texel uitgegroeid tot een populaire vakantiebestemming, vooral vanwege de prachtige natuur en diverse landschappen. Het eiland kent polders, bossen, heidevelden, graslanden, duinen en zandstranden. Vanaf Den Helder, 20 autominuten van het vakantiepark, vaart er ieder uur een boot naar het grootste Waddeneiland van Nederland. Een heerlijk dagje uit!

 

ALKMAAR

Alkmaar staat bekend als Kaasstad: al eeuwenlang wordt van april tot en met september op de vrijdagochtend de wereldberoemde kaasmarkt gehouden. Een echte Noord-Hollandse traditie die veel gezelligheid met zich meebrengt. Tijdens deze kaasmarkten  gaan tussen tien tot half een de kaasdragers op het Waagplein aan de slag. De kleurige hoeden van de kaasdragers, het handjeklap van de kaashandelaren en de levendige markt eromheen maken een bezoek aan de Alkmaarse kaasmarkt tot een echte belevenis.

 

NATUURRESERVAAT HET ZWANENWATER

Dit reservaat ligt in de Noord-Hollandse duinen, vlakbij het park. In dit gebied vind je het grootste duinmeer van Europa met een grote diversiteit aan vlinders en vogels.  In dit gebied zijn twee wandelroutes te volgen: een route van 2 km en een route van 4,5 km. De hond mag helaas niet mee.

ONZE HUURPRIJZEN ZIJN INCLUSIEF:

  • Toeristenbelasting
  • Administratiekosten
  • Gebruik gas, water en stroom
  • Gebruik van het zwembad
  • Gratis WIFI (Rondom het Restaurant)
  • €   79,- Schoonmaakkosten
  • €10,- Damage waiver

HEEFT U HUISDIEREN?

Zij zijn van harte welkom! Vakantiepark Callassande is een diervriendelijk park.