Kun je jezelf en jouw rol binnen EEZZ voorstellen?

Hallo allemaal, mijn naam is Nathalie, ik ben 34 jaar en maak sinds januari 2024 deel uit van Team EEZZ! Sinds iets langer dan een maand ondersteun ik nu de Front Office.

Wat is een onmisbare skill die iemand in jouw rol nodig heeft?

Hoofdzakelijk ben ik in contact met onze gasten en eigenaren. Samen zorgen wij ervoor dat onze gasten een onvergetelijke vakantie hebben en onze eigenaren het optimale uit de accommodatie halen. Omdat wij op 2 fronten werken is het belangrijk om een een goed overzicht te bewaren en snel te kunnen schakelen. Uiteraard zijn goede communicatieve vaardigheden niet te missen!

Heb je een favoriet motto?

“ The sky is the limit.“ Grenzen bestaan niet, alles is mogelijk zolang je erin gelooft!

Wat is het leukste deel aan werken bij EEZZ voor jou?

Bij EEZZ schittert het team op een bijzondere manier en dat maakt voor mij het verschil! Het team heeft een geweldige dynamiek waarin iedereen goed met elkaar overweg kan. Samenhorigheid en de bereidheid om elkaar bij te staan kenmerken de sfeer bij EEZZ, waardoor het een plek is waar iedereen zich gesteund voelt.

Wat is een herinnering binnen EEZZ die je nooit zult vergeten?

Wij zijn pasgeleden samen op de vakbeurs Recreatie Next Level 2024 geweest. Dat was ontzettend leuk om mee te maken. Ondanks dat ik nog maar pas deel uitmaak van EEZZ, werd ik overal bij betrokken. Ik voelde me direct welkom!