Vrouwenpolder - Zeeland, Nederland

Restaurant
Restaurant
Speeltuin
Speeltuin
Animatieteam
Animatieteam
Loopafstand van strand
Loopafstand van strand

UITWAAIEN AAN ZEE

Camping De Zandput ligt middenin de duinen en op loopafstand van het Noordzeestrand, waar het in de zomer heerlijk vertoeven is. De plaats waar de camping ligt was vroeger een waterwingebied. Dit gebied is nu een oase van rust en biedt ruimte aan prachtige natuur.
In de omgeving zijn er veel mogelijkheden om te wandelen en te fietsen, zo kun je terechtkomen in de bossen, een tocht maken langs de dijken of de fiets pakken naar het Veerse Meer.

Op het park zelf is ook genoeg te doen! De kinderen vermaken zich in de zomer prima met het aanwezige recreatieprogramma of in de Kids Club. De jongeren kunnen samen naar het strand gaan en ’s avonds is er ook ruimte om een potje tafeltennis te spelen. Ook zijn er sport- en spelvelden aanwezig. Hoewel het park zelf geen zwembad heeft, hebben gasten gratis toegang tot het subtropisch zwemparadijs op het nabijgelegen Roompot Beach Resort in Kamperland.

In het eetcafé of bij de snackbar kun je terecht wanneer je geen zin hebt om zelf te koken. Wil je wel koken, maar ben je de tomaten of de pasta vergeten? Die haal je zo nog even bij de op het park aanwezige supermarkt.

IN DE OMGEVING VAN CAMPING DE ZANDPUT    

VEERSE MEER

Het Veerse meer is een aantrekkelijke watersportplaats voor zeilers, sportvissers, en sportduikers. Er is gelegenheid om te surfen en te waterskiën via een kabelskibaan en er is een kanohaven. Rond het meer bevinden zich 3500 ligplaatsen voor plezierjachten. Er zijn enkele duikstekken, onder andere ten noorden van Wolphaartsdijk en aan de westkant van Veere. Jaarlijks worden in het meer circa twaalfduizend forellen uitgezet, waarvan de helft regenboogforellen en de andere helft beekforellen.

OOSTERSCHELDEKERING

De Oosterscheldekering of stormvloedkering is zonder twijfel het meest indrukwekkende onderdeel van de Deltawerken. Deze waterkering is ruim 3 kilometer lang en bestaat uit twee pijlerdam rijen met in totaal 65 enorme betonnen pijlers. Het is tevens een wegverbinding tussen Schouwen-Duiveland en Noord-Beveland. Op het eiland Neeltje Jans, tussen de schuifbare delen van de kering, ligt Deltapark Neeltje Jans. Hier zijn exposities en films te zien over de watersnoodramp en de bouw van de Deltawerken. Ook is het mogelijk om een pijler van binnen en buiten te bekijken

DOMBURG

Een stukje zuidwaarts van het park ligt Domburg, de oudste kustplaats van Zeeland. Domburg heeft een gezellig strand met in de zomer veel strandpaviljoens. Steek je de duinen over en loop je het dorp in, dan vind je daar veel grand-cafés.
Domburg was in de 19eeeuw de stad van kunstenaars. Dat zie je nu nog terug. In het duingebied bijvoorbeeld vind je informatieborden op plekken die Mondriaan gebruikte voor zijn schetsen. Je kunt zelfs een hele Mondriaanroute volgen om meer te weten te komen over deze oude meester.

ONZE HUURPRIJZEN ZIJN INCLUSIEF:

  • Toeristenbelasting
  • Administratiekosten
  • Gebruik gas, water en stroom
  • Gebruik van het zwembad (Roompot Beach Resort)
  • Gratis WIFI (rondom het Restaurant)
  • €   79,- Schoonmaakkosten
  • €10,- Damage waiver

HEEFT U HUISDIEREN?

Zij zijn van harte welkom! Camping de Zandput is een diervriendelijk park.

PARKFACILITEITEN:

In voor- en naseizoen kan het voorkomen dat enkele parkfaciliteiten niet altijd geopend zijn.