Den Haag - Zuid-Holland, Nederland

Restaurant
Restaurant
Speeltuin
Speeltuin
Zwembad
Zwembad
Animatieteam
Animatieteam
Loopafstand van strand
Loopafstand van strand

ONTSPANNEN EN ONTDEKKEN

Vakantiepark Kijkduin is de uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie. Na Scheveningen is Kijkduin de populairste badplaats in Zuid-Holland. De strand, de boulevard en de strandpaviljoens zorgen voor uren vermaak.
Dit park is daarnaast ook de perfecte uitvalsbasis voor een dagje Den Haag, een fietstocht door de duinen of een bezoek aan het Omniversum. Er is zó veel te doen in de omgeving dat we niet eens alles hier op kunnen noemen.

Wil je toch liever een dagje op het park blijven, een boek lezen en verder niks? Ook dat is natuurlijk een optie! De kinderen vermaken zich intussen prima in het overdekte zwembad, in een van de speeltuinen, op de sportvelden, met een activiteit van het recreatieteam of in de Kids Club. Zoals je ziet is er genoeg te doen.

’s Avonds eet je wat in Kijkduin, of haal je iets te eten in de snackbar op het park. Je kunt natuurlijk ook koken in jouw eigen vakantiewoning en als je iets vergeten bent voor de maaltijd, dan haal je dat gewoon nog even in de supermarkt die aanwezig is op het park.

 

IN DE OMGEVING VAN VAKANTIEPARK KIJKDUIN

SCHEVENINGEN

De gezellige en levendige boulevard van Scheveningen en het imposante hotel Kurhaus trekken jaarlijks vele duizenden bezoekers naar dit oude vissersdorp. Het meest historisch deel van Scheveningen bevindt zich rondom de Oude Kerk aan de Keizerstraat die tevens de drukste winkelstraat is.

Sinds juli 2015 kun je de Scheveningse Pier ook weer bezoeken. Hiermee is er een icoon aan de Noordzeekust terug van weggeweest. Natuurlijk kun je ook gewoon je handdoek meenemen, neerploffen op het strand en genieten van de zon en de zee.

 

MADURODAM

In Den Haag is een miniatuurstad te bezichtigen met daarin ‘Nederland in het klein’. Je krijgt hier in vogelvlucht een duidelijk beeld van alle belangrijke en met name historische gebouwen, landerijen, moderne wijken en begraafplaatsen. Alles is op een schaal van 1:25 nagebouwd.

 

DEN HAAG

Een bezoek aan Den Haag kan niet ontbreken. Hier bezoek je natuurlijk de Ridderhof, het belangrijkste en oudste gebouw op het Binnenhof. Het werd in de 13e eeuw gebouwd om dienst te doen als bestuurscentrum onder leiding van graaf Willem II. Sinds 1904 wordt de Troonrede er door ons koningshuis uitgesproken. Het binnenhof is nog altijd in functie als bestuurscentrum. De minister-president van Nederland heeft zijn kantoor in ‘Het Torentje’.

 

 

ONZE HUURPRIJZEN ZIJN INCLUSIEF:

  • Toeristenbelasting
  • Administratiekosten
  • Gebruik gas, water en stroom
  • Gebruik van het zwembad
  • Gratis WIFI
  • €10,- Damage Waiver

 

ONZE HUURPRIJZEN ZIJN EXCLUSIEF:

  • €   79,- Schoonmaakkosten

HEEFT U HUISDIEREN?

Zij zijn van harte welkom! Vakantiepark Kijkduin is een diervriendelijk park.