Welkom bij EEZZ!

EEZZ verzorgt de gehele verhuur van vakantiewoningen op jouw vakantiepark van A tot Z.

Voor ons zijn de accommodaties op jouw park de start van een ideale vakantie. Of je nu een projectontwikkelaar, een exploitant, een privé-eigenaar of een vereniging van eigenaren bent, wij begrijpen de uitdagingen in het beheer van recreatielocaties en bouwen graag persoonlijke relaties op. Laat ons het gehele verhuur proces voor je regelen, zodat jij je nergens zorgen om hoeft te maken. Met EEZZ is alle verhuur op jouw park in de bekwame handen van één enkele partij - EEZZ! Vertrouw op ons om de exploitatie van jouw vakantiepark tot een daverend succes te maken.

EEZZ is een dynamisch bedrijf met ervaring op landelijk niveau en diensten op lokaal niveau. Ons hechte team werkt nauw samen, met ultrakorte communicatielijnen tussen alle lagen van het bedrijf.
Wij fungeren als de schakel tussen eigenaar en gast op vakantieparken en campings. Dit zorgt ervoor dat het huren van de accommodaties voor de gasten soepel verloopt en dat de (park)eigenaren worden ontzorgd en geen omkijken hebben naar alle aspecten rondom de verhuur.

EEZZ is een bedrijf dat haar werkzaamheden met passie en plezier uitvoert en er alles aan doet om zowel de gast, eigenaar en parkeigenaar van de accommodatie een fijne tijd te bieden. Onze missie is “rent to relax”.

Wat doet EEZZ voor jou?

Benieuwd naar wat EEZZ allemaal voor jou en jouw vakantiepark kan betekenen? Laat ons al je zorgen wegnemen als het gaat om de praktische kant van verhuur, administratie en promotie van accommodaties!

We maken de verhuur van jouw accommodaties moeiteloos en houden alle administratie netjes bij op één plek met behulp van onze eigen ontworpen software. Of je nu parkbeheerder bent met accommodaties in eigen beheer of een particuliere eigenaar, bij EEZZ vind je alles overzichtelijk terug. Zo behoud je het inzicht, terwijl wij al het werk rondom de verhuur op ons nemen!
 • Administratie

  Wanneer je besluit dat EEZZ de verhuur van accommodaties op jouw vakantiepark op zich mag nemen, dan zorgen wij ervoor dat jij je niet druk hoeft te maken om de administratie rondom de verhuur.

  Wij verzorgen de boekingen van de accommodaties en onderhouden het contact met de huurders. Ook de inning van de huren en andere additionele kosten nemen wij op ons. De betalingen aan het park worden geregeld via EEZZ, je hoeft dus niet meer de administratie van alle verschillende gasten en logés in accommodaties bij te houden.

 • Praktische zaken

  Natuurlijk wil je niet voor iedere kleinigheid benaderd worden door huurders of eventuele particuliere verhuurders en ook daar komen wij om de hoek kijken. EEZZ is er om onder andere de volgende taken uit te voeren bij de verhuur van accommodaties op jouw vakantiepark:

  EEZZ regelt voor jou:

  • Sleuteluitgifte i.s.m. met de receptie mits deze aanwezig is;
  • Schoonmaak en onderhoud van de accommodaties;
  • Administratie;
  • Het verzorgen van managmentrapportages;
  • Gast verificatie per boeking;
  • Een storingsdienst die 24/7 beschikbaar is;
  • Het aanleveren van een technische dienst;
  • De gastenservice;
  • Marketingwerkzaamheden waaronder de mogelijkheid tot het opnemen van een vlog;
  • Een EEZZ app voor gasten met informatie over het park, de omgeving en de mogelijkheid
   om een melding te maken.

   

  Zoals je ziet zorgt EEZZ voor alle praktische zaken. Wij zorgen ervoor dat jij je zich geen zorgen hoeft te maken om de verschillende accommodaties op het park en de verhuur hiervan. Daarnaast liggen de accommodaties die door EEZZ worden verhuurd er altijd netjes bij en nemen wij de taak over als aanspreekpunt voor de gasten.

 • Marketing

  Wanneer je kiest voor EEZZ, kies je voor een partner die vol passie aan de slag gaat voor jouw park! We streven ernaar om de accommodaties van EEZZ optimaal te laten schitteren en zo veel mogelijk volgeboekt wordt.

  Bij EEZZ krijgen de accommodaties een plek op onze website, waar ze in de schijnwerpers staan! Maar daar stopt het niet – we zetten nog een extra stap door externe boekingsportalen in te schakelen om een nog grotere zichtbaarheid te garanderen. Onze aanwezigheid op sociale media is ook zeer actief en geven jouw accommodaties nog meer zichtbaarheid door regelmatige promoties van ons uitgebreide portfolio.

  Met EEZZ stijgt niet alleen de verhuur op jouw vakantiepark, maar ook het aantal gasten! En meer gasten betekent meer leven in de brouwerij. Denk bijvoorbeeld aan een bruisend restaurant, levendige winkels en een fietsverhuur die overuren draait!

  Kortom, met EEZZ zie je niet alleen je verhuur stijgen, maar ook alle andere faciliteiten tot bloei komen!

Bel ons

+31 (0)88 6003210

Postadres

EEZZ
Rukkenerweg 2A
6373 HL Landgraaf

Bank gegevens

eezz - rent to relax
IBAN: NL83INGB0009030972
BIC: INGBNL2A

Overige gegevens

KVK: 74082337
BTW: NL859766305B01
EEZZ is een handelsnaam van
GuVaMa Accommodaties B.V.