Kun je jezelf en jouw rol binnen EEZZ voorstellen?

Hoi! Ik ben Marte, 30 jaar en werk sinds 2020 bij EEZZ. Mijn rol binnen het bedrijf is Frontoffice coördinator; een functie die zeer gevarieerd is. Zo heb ik bijvoorbeeld contact met onze eigenaren, beheer ik de agenda en zorg ik voor het afronden van alle voorbereidende werkzaamheden. Geen dag is hetzelfde! Dit is waar ik mijn motivatie uithaal binnen mijn functie.

Wat houdt jouw functie in en wat is een onmisbare skill die iemand in jouw rol nodig heeft?

Samen met ons gezellig team staan we klaar voor al onze gasten, eigenaren en geïnteresseerd in de verhuur via EEZZ! Wanneer je EEZZ belt zul je vaak één van mijn collega’s aan de lijn krijgen. In mijn functie zorg ik ervoor dat alles soepel verloopt en klaar is voor uitvoering zodra het nodig is.

Daarnaast sta ik graag alle eigenaren te woord en beantwoord met plezier de vragen en zorgen over de (potentiële) verhuur. Tot slot zorg ik dat alles in orde wordt gemaakt voor de start van de verhuur bij elke accommodatie! Een goed overzicht houden is dus belangrijk.

Heb je een favoriet motto?

"If you focus on sh*t, sh*t grows. If you focus on yourself, you grow."

Dit is een motto dat op beide vlakken van toepassing is en waar iedereen op kantoor altijd wel om kan lachen. Wanneer het seizoen weer in volle gang is kan het flink druk kan worden op kantoor, maar dankzij humor en de sfeer op kantoor kan ons team alles aan!

Wat is het leukste deel aan werken bij EEZZ voor jou?

Ons team kenmerkt zich echt door een sterke band en samenhorigheid, wat resulteert in een bijzonder en gezellige werksfeer. Deze onderlinge band draagt zeer zeker bij aan een positieve sfeer op ons kantoor! Deze positieve dynamiek wordt niet alleen intern gevoeld, maar is ook merkbaar voor al onze gasten en eigenaren waardoor een warme, gastvrije en laagdrempelige sfeer in het bedrijf wordt gecreëerd.

Wat is een herinnering binnen EEZZ die je nooit zult vergeten?

Dat moet wel de TAP23-conferentie in Valencia zijn, georganiseerd door een van onze softwarepartners binnen het bedrijf. Tijdens dit evenement werden de nieuwste trends en innovaties binnen de recreatiebranche gepresenteerd. We namen deel aan verschillende leersessies waardoor we een mooi inzicht kregen in de actuele ontwikkelingen in de branche. Deze ervaring was niet alleen heel leerzaam, maar ook inspirerend. Het bood ook een waardevolle gelegenheid om ons netwerk uit te breiden en kennis te delen met professionals uit het vakgebied. En uiteraard om deze innovaties en andere branche professionals te incorporeren om de services van EEZZ nog meer uit te breiden.