Simpelveld - Limburg, Nederland

Restaurant
Restaurant
Speeltuin
Speeltuin

EEN HEERLIJKE VAKANTIE IN HET MOOIE LIMBURG

In het zuiden van Limburg, tussen de glooiende heuvels en vlakbij de Duitse grens, vind je Groenpark Simpelveld. Het gezellige familiepark, op minder dan 15 minuten lopen van het centrum van het dorp, biedt ontspanning en vermaak voor de hele familie.

Op het park is genoeg te doen voor de kinderen om zich een vakantie lang te vermaken. Er zijn diverse speeltuinen, een midgetgolfbaan en er kunnen skelters worden gehuurd. Ook de ouders kunnen zich ´s avonds nog even amuseren, want het park heeft een aantal jeu de boules banen.

Uit eten kun je natuurlijk in de omliggende dorpen, maar als je geen zin hebt om nog te rijden ´s avonds, dan is kun je terecht in het restaurant op het park zelf: De 3Sprong. Voor een boodschap kun je terecht in de campingwinkel en je kleren was je snel weer schoon in de op het park aanwezige wasserette.

In de omgeving maak je de mooiste wandelingen door het Limburgse landschap en met een mountainbike rijd je over het langste mountainbikeparcours van Europa. Op en rond Groenpark Simpelveld hoef je je nooit te vervelen.

ONZE HUURPRIJZEN ZIJN INCLUSIEF:

  • Administratiekosten
  • Gebruik gas, water en stroom
  • Gratis WIFI
  • Damage Waiver €10,-
  • €   79,- Schoonmaakkosten

ONZE HUURPRIJZEN ZIJN EXCLUSIEF:

  • Toeristenbelasting

HEEFT U HUISDIEREN?

Zij zijn van harte welkom! Bungalowpark Simpelveld is een diervriendelijk park.