Over EEZZ

EEZZ is een jong en dynamisch bedrijf dat wordt gerund door een jong en gedreven team. Het team van EEZZ is hecht en werkt nauw met elkaar samen door middel van het hanteren van korte lijnen tussen de verschillende bedrijfslagen.

EEZZ fungeert als de schakel tussen eigenaar en gast op vakantieparken en campings. Dit zorgt ervoor dat het huren van de accommodaties voor de gasten soepel verloopt en dat de eigenaren worden ontzorgd en geen omkijken hebben naar hun accommodatie als het gaat om promotie en verhuur. Wij verzorgen namelijk de verhuur van de vakantiewoning van A tot Z!

Ook leveren wij onderhouds- en servicepakketten voor de eigenaren. Zo zorgen wij ervoor dat de accommodatie wordt gereinigd na elke boeking en leveren wij ook andere optionele diensten aan de eigenaren van de accommodatie.

Deze diensten bestaan uit een standaard service, administratie, contact met gasten, schoonmaak, marketing en promotiewerkzaamheden. Ook verzorgen wij per boeking de sleuteloverdracht aan de gasten en bieden wij een storingsdienst aan, waar de gasten terecht kunnen als er zich problemen voordoen zoals stroomuitval of andere dringende zaken. Dit doen wij allemaal om onze eigenaren en hun gasten volledig te ontzorgen tijdens hun verblijf in een van de accommodaties.

EEZZ is een bedrijf dat haar werkzaamheden met passie en plezier uitvoert en er alles aan doet om zowel de gast als de eigenaar van de accommodatie een fijne tijd te bieden.

Ben je nieuwsgierig naar wat EEZZ allemaal voor jou en je accommodatie kan betekenen? Wij nemen je graag alle zorgen uit handen! Ook wanneer het gaat om praktische zaken of verschillende zaken die met de administratie te maken hebben. Daarnaast verzorgen wij ook het volledige contact met de gasten.

EEZZ verhuurt accommodaties in Nederland en België op vakantieparken en campings. Dit doen we via grote en internationale websites. Ook wordt er altijd per accommodatie gekeken naar welke strategie er nodig is om deze zo goed mogelijk te promoten.

Daarnaast worden de accommodaties ook op onze eigen website geplaatst en extra gepromoot via onze sociale mediakanalen. Dit doen wij om ervoor te zorgen dat de accommodaties goed onder de aandacht worden gebracht en om deze zoveel mogelijk te verhuren.

Missie en Visie

De visie van EEZZ is om altijd te blijven groeien! Daarom willen wij in de toekomst ook graag internationaal uitbreiden. Dit is een van onze dromen voor de toekomst.

Onze missie is “rent to relax”. Dit wil zeggen dat het zorgen voor onze gasten bij ons altijd op de eerste plek staat en dat wij ons uiterste best doen om alles zo goed mogelijk te regelen voor de eigenaren en hun accommodaties van A tot Z.

UW VAKANTIEWONING ALS BELEGGING

Spaargeld op de bank levert tegenwoordig niet veel meer op, dus veel mensen kiezen ervoor om hun geld te beleggen in de vorm van een vakantieaccommodatie. Wanneer deze vakantiewoning voldoende verhuurd wordt gedurende het jaar, kan dat een mooi rendement opleveren. Bij EEZZ kan bij een volledig jaar verhuur het bruto rendement oplopen tot wel 15%.

Bij veel vakantiehuizen die je koopt ben je zelf niet vrij om te kiezen wanneer je gebruikt maakt van jouw accommodatie, maar bij EEZZ kan dit wel. Jij geeft op tijd aan ons door wanneer je zelf gebruik wilt maken van jouw accommodatie en wij zorgen ervoor dat er dan geen gasten in de accommodatie geboekt worden.

Jouw accommodatie is in het beheer van EEZZ, dus niet alleen een goede investering, maar ook een fijne plek om zelf vakantie in te vieren.

Bekijk hier de volledige informatie: Uw vakantiewoning als inkomstenbron
 • ALGEMENE VOORWAARDEN

  De voorwaarden voor het boeken via EEZZ staan beschreven in onze Algemene Voorwaarden.

  Download onze algemene voorwaarden hier: Algemene Voorwaarden

  Stichting Webshop Keurmerk: Algemene Voorwaarden

   

  UITSLUITING HERROEPINGSRECHT:
  Onze diensten vallen buiten het herroepingsrecht. Dit staat vermeld in artikel 10 lid 4. Na het maken van een reservering is je boeking definitief en kan niet herroepen worden.