Over EEZZ

EEZZ, voor huurders & verhuurders & camping eigenaren.

EEZZ verzorgt de verhuur van jouw ideale vakantiewoning, zo maak je een goede start van jouw vakantie. Bij EEZZ kun je altijd terecht met al jouw vragen en opmerkingen en wij streven ernaar om jouw vakantie onvergetelijk te maken.

Wij faciliteren daarnaast de verhuur van jouw vakantiewoning, zodat jij nergens meer aan hoeft te denken. Wij zorgen voor publiciteit voor jouw chalet of stacaravan, voor de reserveringen, de schoonmaak, de sleuteluitgifte en we lossen waar nodig de storingen op.

Een compleet pakket dat huurders, verhuurders & camping eigenaren ontzorgt, dat is EEZZ!

 

Benieuwd wat EEZZ voor uw camping kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

De gezichten van EEZZ

Guy & Gidion

Dat zijn de mannen achter EEZZ. Zij leerden elkaar kennen op de opleiding Facilitair Management en zijn gaan werken als coördinator in de wereld van de catering en facilitaire dienstverlening. Hoewel hun carrières een andere kant op gingen, hebben ze altijd contact met elkaar gehouden.

Guy kocht in 2010 zijn eerste stacaravan en besloot die een aantal weken per jaar te verhuren. Deze verhuur beviel hem zo goed dat hij er steeds meer ging verhuren en inmiddels bekend is in binnen en buitenland van Zeeland tot Toscane. Gidion is door zijn contact met Guy, en zijn goede ervaringen met verhuren van stacaravans, ook in de business van de stacaravans gerold en bezit inmiddels ook diverse vakantiewoningen die hij verhuurt waaronder in IJmuiden aan Zee. Eind 2018 kregen zij de mogelijkheid om samen de particuliere verhuur op de Roompot parken te gaan verzorgen en die kans grepen zij met beide handen aan: zo ontstond EEZZ.

Guy en Gidion houden zelf ook wel van een goede vakantie! Gidion trekt graag met zijn caravan door Europa en zet hem overal neer waar het weer goed is. Hij houdt ervan om op vakantie goed uit te rusten, te zwemmen, een goed boek te lezen en lekker te koken.

Guy vind je in de vakantie in Italië, waar hij ook over een aantal vakantiewoningen beschikt. Hij is dan te vinden aan het Gardameer of in Toscane. Hij ontspant daar graag door van de vakantie te genieten met zijn gezin.
In het dagelijks leven ontspannen de mannen ook genoeg: Guy ontspant graag samen met zijn vrouw en dochtertje, of gaat een stukje rijden op zijn mountainbike. Gidion is altijd in voor een potje voetbal en klust graag in zijn vrije tijd. Hij heeft eigenhandig al een aantal chalets volledig opgeknapt en gemoderniseerd.

Wellicht zie je de mannen wel eens lopen op een van de parken, ze steken namelijk zelf ook graag de handen uit de mouwen.

Oh, en hun grootste droom? EEZZ een groot en succesvol bedrijf laten worden!

Missie

EEZZ is dé Schakel tussen, camping eigenaar, verhuurder en de gast. Wij zorgen ervoor dat de gasten een geweldige vakantie ervaren en ontzorgen hierbij de verhuurder en de campingeigenaar.

Algemene voorwaarden

De voorwaarden voor het boeken via EEZZ staan beschreven in onze Algemene Voorwaarden.

Download onze algemene voorwaarden hier: Algemene Voorwaarden

Stichting Webshop Keurmerk: Algemene Voorwaarden

UITSLUITING HERROEPINGSRECHT:
Onze diensten vallen buiten het herroepingsrecht. Dit staat vermeld in artikel 10 lid 4. Na het maken van een reservering is uw boeking definitief en kan niet herroepen worden.

Downloads

Hieronder kunt u diverse informatie downloaden:

Algemene Voorwaarden

Informatie brochure Camping eigenaren

Uw vakantiewoning als inkomstenbron

Flyer Aanmelden Roompot-Park

Flyer Aanmelden Camping IJsselstrand & het zwarte Schaar

Uw vakantiewoning als belegging

Spaargeld op de bank levert tegenwoordig niet veel meer op, dus veel mensen kiezen ervoor om hun geld te beleggen in de vorm van een vakantieaccommodatie. Wanneer deze vakantiewoning voldoende verhuurd wordt gedurende het jaar, kan dat een mooi rendement opleveren. Bij EEZZ kan bij een volledig jaar verhuur het bruto rendement oplopen tot wel 15%.

Bij veel vakantiehuizen die je koopt ben je zelf niet vrij om te kiezen wanneer je gebruikt maakt van jouw accommodatie, maar bij EEZZ kan dit wel. Jij geeft op tijd aan ons door wanneer je zelf gebruik wilt maken van jouw accommodatie en wij zorgen ervoor dat er dan geen gasten in de accommodatie geboekt worden.
Jouw accommodatie is in het beheer EEZZ dus niet alleen een goede investering, maar ook een fijne plek om zelf vakantie in te vieren.

Bekijk hier de volledige informatie: Uw vakantiewoning als inkomstenbron