Over EEZZ

EEZZ, voor huurders & verhuurders

EEZZ verzorgt de verhuur van de vakantiewoning die de start is van jouw ideale vakantie. Bij EEZZ kun je altijd terecht met al jouw vragen en opmerkingen en wij streven ernaar om jouw vakantie onvergetelijk te maken.

Wij faciliteren daarnaast de verhuur van jouw vakantiewoning, zodat jij nergens meer aan hoeft te denken. Wij zorgen voor publiciteit voor jouw chalet of stacaravan, voor de reserveringen, de schoonmaak, de sleuteluitgifte en we lossen waar nodig storingen op.

Een compleet pakket dat huurders en verhuurders ontzorgt, dat is EEZZ!

De gezichten van EEZZ

Guy & Gidion

Dat zijn de mannen achter EEZZ. Zij leerden elkaar kennen op de opleiding Facilitair Management en zijn gaan werken als coördinator in de wereld van de catering en facilitaire dienstverlening. Hoewel hun carrières een andere kant op gingen, hebben ze altijd contact met elkaar gehouden.

Guy kocht in 2010 zijn eerste stacaravan en besloot die een aantal weken per jaar te verhuren. Deze verhuur beviel hem zo goed dat hij er steeds meer ging verhuren en inmiddels bekend is in binnen en buitenland van Zeeland tot Toscane. Gidion is door zijn contact met Guy, en zijn goede ervaringen met verhuren van stacaravans, ook in de business van de stacaravans gerold en bezit inmiddels ook diverse vakantiewoningen die hij verhuurt waaronder in IJmuiden aan Zee. Eind 2018 kregen zij de mogelijkheid om samen de particuliere verhuur op de Roompot parken te gaan verzorgen en die kans grepen zij met beide handen aan: zo ontstond EEZZ.

Guy en Gidion houden zelf ook wel van een goede vakantie! Gidion trekt graag met zijn caravan door Europa en zet hem overal neer waar het weer goed is. Hij houdt ervan om op vakantie goed uit te rusten, te zwemmen, een goed boek te lezen en lekker te koken.

Guy vind je in de vakantie in Italië, waar hij ook over een aantal vakantiewoningen beschikt. Hij is dan te vinden aan het Gardameer of in Toscane. Hij ontspant daar graag door van de vakantie te genieten met zijn gezin.
In het dagelijks leven ontspannen de mannen ook genoeg: Guy ontspant graag samen met zijn vrouw en dochtertje, of gaat een stukje rijden op zijn mountainbike. Gidion is altijd in voor een potje voetbal en klust graag in zijn vrije tijd. Hij heeft eigenhandig al een aantal chalets volledig opgeknapt en gemoderniseerd.

Wellicht zie je de mannen wel eens lopen op een van de parken, ze steken namelijk zelf ook graag de handen uit de mouwen.

Oh, en hun grootste droom? EEZZ een groot en succesvol bedrijf laten worden!

Missie

EEZZ is dé Schakel tussen, camping eigenaar, verhuurder en de gast. Wij zorgen ervoor dat de gasten een geweldige vakantie ervaren en ontzorgen hierbij de verhuurder en de campingeigenaar.

Algemene voorwaarden

De voorwaarden voor het boeken via EEZZ staan beschreven in onze Algemene Voorwaarden.

Download onze algemene voorwaarden hier: Algemene Voorwaarden

Downloads

Hieronder kunt u diverse informatie downloaden:

Algemene Voorwaarden

Informatie brochure Camping eigenaren

Uw vakantiewoning als inkomstenbron

Flyer Aanmelden Roompot-Park

Flyer Aanmelden Camping IJsselstrand & het zwarte Schaar