Over EEZZ

EEZZ is een dynamisch bedrijf met ervaring op landelijk niveau en diensten op lokaal niveau. Ons hechte team werkt nauw samen, met ultrakorte communicatielijnen tussen alle lagen van het bedrijf.

EEZZ is de ultieme schakel tussen vakantieparken, eigenaren van accommodaties en hun gasten. We zorgen voor een soepele ervaring voor de gasten, zodat de eigenaren hun accommodatie kunnen verhuren zonder gedoe over promotie en verhuur. Wij nemen het volledige verhuur proces van vakantiewoningen van begin tot eind voor onze rekening!

Daarnaast bieden we onderhouds- en servicepakketten aan voor de eigenaren. Elke accommodatie krijgt een grondige schoonmaak na elke boeking en we bieden allerlei optionele extra's aan om het leven voor eigenaren nog aangenamer te maken.

Onze diensten omvatten standaardservices, administratie, gastencommunicatie, schoonmaak, flitsende marketing en promotie-activiteiten. We regelen zelfs de overdracht van sleutels aan gasten bij elke boeking. Bij noodgevallen zoals stroomuitval of andere dringende zaken staan we paraat met onze storingsdienst. Dit alles doen we om zowel de eigenar als gast volledig te ontzorgen tijdens hun verblijf in hun accommodatie.

Bij EEZZ gaan we met passie en plezier te werk. We zetten alles op alles om zowel gasten als eigenaren een fantastische tijd te bezorgen. Ben je nieuwsgierig naar hoe EEZZ jou en je accommodatie kan bijstaan? We nemen graag al je zorgen uit handen, inclusief praktische en administratieve taken. Bovendien verzorgen we het volledige gastencontact.

Onze accommodaties zijn te vinden op vakantieparken en campings in zowel Nederland als België. We adverteren op grote internationale websites en stellen voor elke accommodatie een slimme strategie op voor optimale promotie. Ook plaatsen we de accommodaties op onze eigen website en delen we ze uitbundig via onze sociale mediakanalen. Dit alles met als doel de accommodaties volop in de spotlight te zetten en ze maximaal te verhuren.

Missie en Visie

De visie van EEZZ is om altijd te blijven groeien! Daarom willen wij in de toekomst ook graag internationaal uitbreiden. Dit is een van onze dromen voor de toekomst.

Onze missie is “Rent To Relax”. Dit wil zeggen dat het zorgen voor onze gasten bij ons altijd op de eerste plek staat en dat wij ons uiterste best doen om alles zo goed mogelijk te regelen voor de eigenaren en hun accommodaties; van A tot Z.

UW VAKANTIEWONING ALS BELEGGING

Tegenwoordig brengt spaargeld op de bank niet veel meer op. Daarom kiezen steeds meer mensen ervoor om hun geld te investeren in een vakantieverblijf. Als dit verblijf gedurende het jaar regelmatig wordt verhuurd, kan dit een aantrekkelijk rendement opleveren.

Vaak ben je bij de aanschaf van een vakantiehuis beperkt in wanneer je zelf van jouw accommodatie kunt genieten. Maar bij EEZZ is dat anders. Binnen EEZZ presenteren we drie verschillende verhuuropties, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jou past.

Je hebt de vrijheid om te kiezen voor volledige verhuur zonder eigen gebruik, een mogelijkheid waarbij jouw eigen gebruik voorop staat, of een gebalanceerde optie waarin beide aspecten samenkomen.

Je kunt dan aangeven wanneer je zelf gebruik wilt maken van jouw accommodatie; dan zorgen wij ervoor dat er in die periodes geen andere gasten worden geboekt.

Bij EEZZ nemen wij het beheer van jouw accommodatie op ons. Dit maakt het niet alleen een slimme investering, maar ook een heerlijke plek om zelf vakantie te vieren.

Bekijk hier de volledige informatie: Uw vakantiewoning als inkomstenbron
 • ALGEMENE VOORWAARDEN

  De voorwaarden voor het boeken via EEZZ staan beschreven in onze Algemene Voorwaarden.

  Download onze algemene voorwaarden hier: Algemene Voorwaarden

  Stichting Webshop Keurmerk: Algemene Voorwaarden

   

  UITSLUITING HERROEPINGSRECHT:
  Onze diensten vallen buiten het herroepingsrecht. Dit staat vermeld in artikel 10 lid 4. Na het maken van een reservering is je boeking definitief en kan niet herroepen worden.