Over EEZZ

EEZZ is het bedrijf van jonge ondernemers Guy en Gidion. De onderneming vormt de schakel tussen verhuurders en huurders van privé-accommodaties op vakantieparken.

EEZZ zorgt ervoor dat de gasten een fantastische vakantie hebben en ontzorgt hierbij de verhuurders.

Gidion en Guy hebben elkaar vele jaren geleden leren kennen tijdens hun opleiding Facilitair Management en hebben allebei ruime ervaring opgedaan in de wereld van de facilitaire dienstverlening en de horeca.

Zelf bezitten beide heren diverse accommodaties die zij verhuren en zo kwamen zij in 2018 in gesprek met Roompot Vakantieparken.

Ze kregen de kans om samen de particuliere verhuur van accommodaties op verschillende vakantieparken te gaan verzorgen en deze kans pakten zij met beide handen aan.

Inmiddels zijn zij onder de naam EEZZ op diverse parken en campings de succesvolle schakel tussen verhuurders en huurders.

Missie

EEZZ is dé Schakel tussen camping eigenaar, verhuurder en de gast. Wij zorgen ervoor dat de gasten een geweldige vakantie ervaren én ontzorgen hierbij de verhuurder en de campingeigenaar.

UW VAKANTIEWONING ALS BELEGGING

Spaargeld op de bank levert tegenwoordig niet veel meer op, dus veel mensen kiezen ervoor om hun geld te beleggen in de vorm van een vakantieaccommodatie. Wanneer deze vakantiewoning voldoende verhuurd wordt gedurende het jaar, kan dat een mooi rendement opleveren. Bij EEZZ kan bij een volledig jaar verhuur het bruto rendement oplopen tot wel 15%.

Bij veel vakantiehuizen die je koopt ben je zelf niet vrij om te kiezen wanneer je gebruikt maakt van jouw accommodatie, maar bij EEZZ kan dit wel. Jij geeft op tijd aan ons door wanneer je zelf gebruik wilt maken van jouw accommodatie en wij zorgen ervoor dat er dan geen gasten in de accommodatie geboekt worden.

Jouw accommodatie is in het beheer van EEZZ, dus niet alleen een goede investering, maar ook een fijne plek om zelf vakantie in te vieren.

Bekijk hier de volledige informatie: Uw vakantiewoning als inkomstenbron
 • ALGEMENE VOORWAARDEN

  De voorwaarden voor het boeken via EEZZ staan beschreven in onze Algemene Voorwaarden.

  Download onze algemene voorwaarden hier: Algemene Voorwaarden

  Stichting Webshop Keurmerk: Algemene Voorwaarden

   

  UITSLUITING HERROEPINGSRECHT:
  Onze diensten vallen buiten het herroepingsrecht. Dit staat vermeld in artikel 10 lid 4. Na het maken van een reservering is je boeking definitief en kan niet herroepen worden.