Welk vakantiepark past bij jou?
Iedereen die op vakantie gaat heeft andere wensen en behoeften. Waar de één graag op een strand wilt luieren, wil de ander liever een actieve wandelvakantie. Met maar liefst 15 parken in ons portfolio hebben wij meer dan genoeg keuze.

Wat is jouw match?

Om te bepalen welk park (en accommodatie) het beste bij jou past, kunnen we het beste kijken naar wat je wilt bereiken met je vakantie; en welke voorwaarden hieraan vast zitten. Het kan namelijk uitmaken of je met z’n tweetjes, of met het hele gezin weg wilt. Wil je jouw trouwe viervoeter meenemen? Geen probleem! Maar dan moet je er wel op letten dat deze op het park van jouw keuze zijn toegestaan.

Daarnaast is het belangrijk om na te denken over wat je wilt doen en wanneer je gaat. Ga je in de zomer en wil je vooral aan je kleurtje werken? Dan raden wij bijvoorbeeld Roompot Beach Resort aan. Dit park ligt direct aan het water bij de Oosterschelde en is ideaal voor complete gezinsvakantie.
Heb je liever een actievere vakantie waarbij je iedere dag met je hond door prachtige bossen kunt struinen? Ook daar hebben we een tip voor! Vakantiepark Klein Vink in Arcen, Limburg ligt middenin een groot natuurgebied met een glooiend landschap. Hier vindt je bos, duinen, meren en heide; soms zelfs bevers en kraanvogels. Op dit park staan een aantal accommodaties die toegankelijk zijn voor jouw beste, harige vriend.

Ben je meer een sightseeër? Dan is Camping de Duindoorn misschien een goede match. Dit park ligt in IJmuiden aan zee; deze ligging maakt het de perfecte uitvalbasis voor allerlei soorten dagtripjes. Denk bijvoorbeeld aan het culturele centrum van Amsterdam, de markt van Beverwijk of het historische Haarlem.

Mix & match

Zoals je ziet zijn er meer dan genoeg mix & match mogelijkheden om erachter te komen welk park het beste bij jouw wensen en behoeftes past! Ben je toch niet helemaal zeker over waar je het beste heen kunt gaan? We helpen je graag op weg! Als je naar ons telefoonnummer belt (+31 (0)88 6003210) staan we je graag te woord over welke accommodatie voor jouw situatie geschikt is.