Geld verdienen met een vakantiewoning?
Veel mensen kiezen ervoor om hun geld te beleggen in de vorm van een vakantieaccommodatie. Wanneer deze vakantiewoning voldoende verhuurd wordt gedurende het jaar, kan dat een mooi rendement opleveren; bij EEZZ kan bij een volledig jaar verhuur het bruto rendement oplopen tot wel 15%!

EEZZ ontzorgd

Wanneer je besluit dat EEZZ de verhuur van jouw accommodatie op zich mag nemen, dan zorgen wij ervoor dat jij je niet druk hoeft te maken om de administratie rondom de verhuur. We verzorgen de boekingen van jouw accommodatie en onderhouden het contact met de huurders. Ook de inning van de huren en de overige kosten nemen wij op ons. Daarnaast regelen wij de afwikkeling van borg. Zoals je ziet wordt alles voor je geregeld!

Dat wij alle administratie voor jou regelen wil niet zeggen dat jij geen inzage hebt. Jij kunt wanneer je maar wilt inloggen in jouw persoonlijke omgeving op de website van EEZZ. Daar heb je altijd toegang tot de de status van de boekingen in jouw accommodatie en jouw administratie.

Natuurlijk wil jij niet voor elk kleinigheidje gebeld worden door huurders en zie je het ook niet zitten om elke week aanwezig te zijn bij jouw accommodatie om de sleutels te overhandigen aan de volgende huurder. Gelukkig is EEZZ er om deze taken en nog meer van jou over te nemen. EEZZ regelt voor jou:
• Technische service
• Onderhoud van het groen rondom jouw accommodatie
• De sleuteluitgifte
• Parktoegang (de slagboompas)
• Het aan- en afsluiten van accommodaties
• Schoonmaakonderhoud

Zoals je ziet zorgt EEZZ voor alle praktische zaken, zodat jij daar niet aan hoeft te denken.

Bepaal zelf jouw vakantie

Maar wat levert dat dan op? Bij veel vakantiehuizen die je koopt ben je zelf niet vrij om te kiezen wanneer je gebruikt maakt van jouw accommodatie, maar bij EEZZ kan dit wel. Jouw accommodatie is in het beheer van EEZZ, dus niet alleen een goede investering, maar ook een fijne plek om zelf vakantie in te vieren. Speciaal hiervoor hebben wij drie opties opgesteld.

Optie 1: De “Rent” Verhuur; je zet via EEZZ jouw accommodatie in de verhuur en wilt zelf geen gebruik wil maken van de accommodatie. De provisie hiervoor is 32,5% per boeking. Wanneer er geen boeking is zullen er geen kosten berekend worden.

Optie 2: De “EEZZ” Verhuur; dit betekent dat jouw accommodatie verhuurd wordt via EEZZ, maar je er ook zelf gebruik van kan maken. Je mag jouw eigen gebruik doorgeven buiten het hoogseizoen, feestdagen en vakanties. De provisie voor deze boekingen is 35% per boeking.

Optie 3: De “Relax” Verhuur; jouw accommodatie wordt via EEZZ verhuurd, maar je kunt ten alle tijden eigen gebruik inplannen in de accommodatie. Enkel wanneer er al bevestigde boeking in de accommodatie staat, dient deze gerespecteerd te worden. De provisie per boeking is hiervoor 37,5%.

Hierop zijn de drie bosparken een uitzondering: Wolfsven, Klein Vink & Lunsbergen hebben de percentages van respectievelijk 27,5% / 30% / 32,5%.

Extra inkomen genereren wordt een eitje met EEZZ

Al met al is het verhuren van een vakantiewoning bij EEZZ een uitstekende bron van extra inkomsten. Voor ons is jouw accommodatie de start van een ideale vakantie voor onze huurders. Benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is? Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur op telefoonnummer +31 (0)88 6003210. Een email sturen kan natuurlijk 24 uur per dag naar feel@eezz.nl.