EEZZ op de Recreatie Vakbeurs 2023!
Beste vrienden van EEZZ,

Het is met groot genoegen dat we mogen aankondigen dat EEZZ van 14 tot 16 november 2023 deelneemt aan de Recreatie Vakbeurs in de Evenementenhal Hardenberg! Dit evenement markeert een belangrijke mijlpaal in ons groeiverhaal.

Voor degenen die ons al kennen, zal dit een kans zijn om op de hoogte te blijven van onze recente successen en toekomstplannen. We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan het verfijnen van onze diensten en het uitbreiden van ons portfolio van accommodaties. Als je ons nog niet kent, is dit het perfecte moment om kennis te maken met EEZZ en te begrijpen wat we te bieden hebben. We kunnen niet wachten om je (weer) persoonlijk te ontmoeten!

Een Kans om Te Netwerken

De Recreatie Vakbeurs is niet alleen een ontmoetingsplaats voor ons, maar ook voor professionals in de recreatiesector uit het hele land. Dit is jouw kans om te netwerken, contacten te leggen en inzichten te delen. De beurs zal barsten van de nieuwste trends, innovaties en best practices in onze branche. Mis deze kans niet om te leren van de besten en waardevolle contacten te leggen.

Waar en Wanneer

De Recreatie Vakbeurs vindt plaats in de Evenementenhal Hardenberg, van 14 tot en met 16 november 2023. De openingstijden is iedere dag van 10.00 tot 18.00 uur met spannende evenement zoals interviews en presentaties, dus zorg ervoor dat je de website van de beurs raadpleegt voor de meest recente informatie.


We kijken er naar uit om je (opnieuw) persoonlijk te ontmoeten op de Recreatie Vakbeurs 2023. Laten we samen nieuwe herinneringen maken en de toekomst van recreatieve gastvrijheid verkennen! We hebben een speciale link waarmee je kunt aanmelden; we hopen je daar te zien!