Bij EEZZ draait alles om het creëren van een naadloze en zorgeloze vakantie ervaring voor onze gasten. En daarom zijn we verheugd om onze gloednieuwe EEZZ app te introduceren - de ultieme metgezel voor jouw vakantieplanning, direct beschikbaar vanuit jouw accommodatie!

Of je nu geniet van een ontspannen weekendje weg of een langer verblijf plant op een van onze prachtige parken, onze app staat klaar om jouw vakantie-ervaring te verbeteren en te vereenvoudigen. Laten we eens kijken naar enkele van de geweldige functies die je kunt verwachten:

Praktische parkinformatie: Van plattegronden tot parkeerinfo en details over in- en uitchecken, onze app voorziet je van alle essentiële informatie die je nodig hebt om jouw verblijf soepel te laten verlopen.

Ontdek wandel- en fietsroutes: Verken de prachtige omgeving van jouw park met gemak door middel van wandel- en fietsroutes die speciaal voor jou zijn samengesteld.

Meldingen en storingen: Heb je een probleem of wil je iets melden? Met slechts een paar tikken kun je een melding maken of ons storingsnummer bellen, waardoor eventuele zorgen snel worden opgelost.

Lokale foodtips: Ontdek de beste eetgelegenheden in de buurt met handige foodtips die je helpen om heerlijke maaltijden te vinden tijdens jouw verblijf.

Antwoorden op veelgestelde vragen: Heb je vragen over jouw verblijf? Blader door onze sectie met veelgestelde vragen om snel en eenvoudig antwoorden te vinden op de meest voorkomende vragen.Met de EEZZ app is jouw vakantieplanning nog nooit zo eenvoudig geweest. Download hem vandaag nog en bereid je voor op een moeiteloze en onvergetelijke vakantie-ervaring bij EEZZ!

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.eezz.app

Apple: https://apps.apple.com/us/app/eezz/id6475969503