Breskens - Zeeland, Nederland

Restaurant
Restaurant
Speeltuin
Speeltuin
Zwembad
Zwembad
Animatieteam
Animatieteam
Loopafstand van strand
Loopafstand van strand

VAKANTIE VOOR DE ECHTE ZEELIEFHEBBER

Vakantiepark Zeebad is een groot park dat bestaat uit Strandpark Breskens, Scheldeveste en Fort Soleil, allemaal gelegen aan de kust van Breskens. De stranden van Breskens zijn met de Blauwe Vlag bekroond. De Blauwe Vlag is een Europees kenmerk voor schone en veilige jachthavens en stranden. Het strand van Breskens is daarmee een van de tien schoonste stranden van Nederland en dus ideaal voor een middag zonnen en zwemmen.

Ook wandelen in de omgeving, een mooie fietstocht maken of een bezoek brengen aan natuurgebied Het Zwin behoort tot de mogelijkheden. Er is dus genoeg te doen!

Het park zelf biedt zoveel verschillende soorten vermaak, dat we niet eens weten of je er wel aan toe komt om ze allemaal te benutten tijdens je vakantie. Zo vind je op het park in- en outdoor tennisbanen, tafeltennistafels, vismogelijkheden, een Kids Club, diverse speeltuinen en als je het zoute zeewater even beu bent, dan duik je zo het overdekte zwembad in. Ook is er een recreatieprogramma, zodat de kinderen zich geen minuut zullen vervelen.

Eten doe je in het eetcafé op het park of in jouw eigen vakantiewoning. In vijftien minuten loop je echter ook naar Breskens, waar je verschillende gezellige eetgelegenheden vindt.

 

IN DE OMGEVING VAN VAKANTIEPARK ZEEBAD

BRESKENS

Het vissersdorp Breskens is dé maritieme badplaats in West-Zeeuws-Vlaanderen. Het dorp heeft een eigen vissershaven en een jachthaven met 580 ligplaatsen. Vanaf het strand, ten oosten van de veerhaven, wandel je zo het centrum in. Daar vind je restaurants, winkels en terrassen. Een vers visje haal je bij de afslag op de ‘koaje’ bij de vissershaven.

 

NATUURGEBIED ‘T ZWIN

Natuurgebied ’t Zwin bestaat voor een groot gedeelte uit een strandvlakte achter de duinen die in verbinding staat met de open zee. Je merkt in dit natuurgebied daarom duidelijk de invloeden van eb en vloed. Wandelaars kunnen in dit gebied hun hart ophalen: je ziet hier veel verschillende soorten vogels, een grote variatie in plantengroei en veel verschillende dieren. Het natuurgebied ligt grotendeels in België en heeft naast duinen en strand ook moerasland. Er is dus van alles te zien in ’t Zwin!

 

CADZAND

De kustplaats Cadzand bestaat eigenlijk uit twee dorpen: Cadzand-Bad en Cadzand-Dorp.

De kustplaats Cadzand-Bad is, samen met Domburg, de enige Nederlandse badplaats die het predicaat Heilzame Zeebadplaats mag voeren omdat zij voldoen aan de kwaliteitscriteria van het Europäischen Heilbäderverband voor Thalassotherapie.

In Cadzand-Dorp vind je een gotische Mariakerk uit begin 14e eeuw. Daarnaast bezit het dorp ook de molen ‘Nooitgedacht’: een molen uit 1898 die in 1977 volledig gerestaureerd is. Een mooi dorp om eens doorheen te wandelen.

ONZE HUURPRIJZEN ZIJN INCLUSIEF:

  • Toeristenbelasting
  • Administratiekosten
  • Gebruik gas, water en stroom
  • Gebruik van het zwembad
  • Gratis WIFI

 

ONZE HUURPRIJZEN ZIJN EXCLUSIEF:

  • €   65,- Schoonmaakkosten
  • € 100,- Waarborg

HEEFT U HUISDIEREN?

Zij zijn van harte welkom! Vakantiepark Zeebad is een diervriendelijk park.