Roggel - Limburg, Nederland

Restaurant
Restaurant
Speeltuin
Speeltuin
Subtropisch Zwembad
Subtropisch Zwembad
Animatieteam
Animatieteam

Recreatiepark De Leistert is misschien wel het meest complete park in heel Limburg. Het park ligt in Roggel, schuin boven Weert en Roermond. In de omgeving geniet je van prachtige natuur, maar ook actievere dagjes uit behoren tot de mogelijkheden. Op het park zelf hoef je je ook geen minuut te vervelen, want De Leistert heeft onder andere een subtropisch zwembad, een overdekte speeltuin, een roei- en zwemvijver en genoeg speeltoestellen om de kinderen de hele dag te vermaken.

Een oase in de Limburgse natuur

Wanneer je een vakantie boekt in een van onze chalets op recreatiepark De Leistert, hoef je je nooit af te vragen wat je allemaal kunt op het park. De vraag is eerder: wat kun je er niet? En dan zijn we snel klaar. Op 5-sterren recreatiepark De Leistert hoef je je namelijk geen minuut te vervelen.
Dit park ligt in Roggel, Limburg, schuin boven Weert en Roermond. In de directe omgeving is prachtige natuur te vinden, maar ook aan andere ontspanningsmogelijkheden in de omgeving van het park is geen gebrek.

Hoewel er meer te doen is op het park om zo op te noemen, noemen we toch een paar voorbeelden. Heb je zin om te zwemmen, dan kun je dat doen in het subtropisch zwemparadijs, in het buitengolfslagbad of in de roeivijver, waar je ook heerlijk in het zand kunt spelen op het strand. Hebben de kinderen meer zin in een droge activiteit? Denk dan eens aan een rondje op de crossbaan voor fietsen, een rondje midgetgolf spelen, of spelen op de diverse speeltoestellen op het park. Als het regent kunnen de kinderen zich vermaken in de overdekte speeltuin of jullie gaan lekker creatief aan de slag in het klushuis.

Ook aan praktische zaken is natuurlijk gedacht. Op het park is een supermarkt aanwezig, net als een wasserette en op het gehele park is Wifi aanwezig. Als je ’s avonds geen zin hebt om te koken, dan kun je kiezen tussen de cafetaria, waar je iets eet of afhaalt, en restaurant La Selva.
Recreatiepark De Leistert is zoals je leest een zeer compleet park dat altijd kan bieden waar jij naar op zoek bent.

ONZE HUURPRIJZEN ZIJN INCLUSIEF:

  • Toeristenbelasting
  • Administratiekosten
  • Gebruik gas, water en stroom
  • Gratis WIFI
  • Damage Waiver €10,-

ONZE HUURPRIJZEN ZIJN EXCLUSIEF:

  • Parkkosten €9 p.p.p.n. (vanaf 3 jaar) voor alle faciliteiten van het park en  €16 administratiekosten

ACCOMMODATIE:

Al onze accommodaties op recreatiepark de Leistert zijn rook- & huisdiervrij.