Vrouwenpolder - Zeeland, Nederland

Loopafstand van strand
Loopafstand van strand

Strand van Vrouwenpolder

Op loopafstand van ons appartement in Vrouwenpolder vind je het strand. De stranden van Walcheren behoren tot de veiligste en schoonste stranden van Nederland. Daarnaast heeft het strand de grootste standspeeltuin van Zeeland. Op bepaalde delen van het strand is de hond het gehele jaar welkom en mag je vliegeren en kitesurfen. Toiletten en douches zijn aanwezig.
Ben je hongerig van een dagje strand, dan kun je zo aanschuiven bij De DAM voor een hapje en een drankje. Het strand van Vrouwenpolder biedt je alles voor een heerlijke stranddag.

Middelburg

Niet ver van Vrouwenpolder vind je de hoofdstad van de provincie Zeeland: Middelburg. In deze monumentale stad vind je veel historische gebouwen: in binnenstad vind je wel 1100 verschillende rijksmonumenten. Als je meer wil weten over de geschiedenis van Zeeland is een bezoek aan het Zeeuws Museum een aanrader.
Maar ook degenen die meer houden van shoppen en drankje op een terras, kunnen in Middelburg prima terecht. Op en rond de Markt kun je tot ’s avonds laat prima vertoeven.

Iguana Vlissingen

In ruim 20 minuten ben je op een regenachtige dag met de auto aan de andere kant van het schiereiland. Daar, in Vlissingen, vind je Reptielenzoo Iguana. In dit reptielenpark worden reptielen, amfibieën en geleedpotigen opgevangen die elders niet meer gewenst zijn. Iguana probeert al deze dieren weer in de natuur uit te zetten, nadat ze bij Iguana op kracht gekomen zijn.
Rondom een subtropische serre zijn, verdeeld over vier gebouwen, ruim vijfhonderd levende reptielen, amfibieën en insecten uit de gehele wereld te zien.

Huisdieren

Huisdieren zijn van harte welkom!