Doesburg - Gelderland, Nederland

Restaurant
Restaurant
Speeltuin
Speeltuin
Zwembad
Zwembad
Animatieteam
Animatieteam

TWEE PARKEN VOOR DE PRIJS VAN EEN

Wanneer je een vakantie boekt op een van beide parken, ben je vrij om gebruik te maken van de faciliteiten van het andere park. Zo vind je op IJsselstrand bijvoorbeeld overdekt speelparadijs Binkie, maar zijn de bowlingbanen weer te vinden op Camping Het Zwarte Schaar. De campings liggen slechts op 300 meter van elkaar, dus even heen en weer wandelen is zo gedaan.

De kinderen hoeven zich op beide parken geen moment te vervelen. Zoals je hierboven al las is er een zwembad aanwezig, is er een bowlingbaan, een overdekt speelparadijs, maar ook een animatieteam, een sportveld en diverse speeltuintjes zijn op de campings aanwezig. Het is voor de kinderen zelfs mogelijk om op de manege een ponyritje te maken.

Voor de boodschappen hoef je niet op pad, want op de camping vind je een Recrea supermarkt. Natuurlijk heb je niet elke avond zin om zelf te koken en dan kun je terecht in het eetcafé bij de bowlingbaan, of je haalt een lekker frietje in de snackbar op het park.

 

IN DE OMGEVING VAN HET ZWARTE SCHAAR EN IJSSELSTRAND

DE ACHTERHOEKSE NATUUR IN

In de omgeving van de twee campings kun je er heerlijk op uit trekken de natuur in. Wil je een stukje varen over de IJssel, dan huur je in de jachthaven eenvoudig een kano, waterfiets of bootje. Blijf je liever op het land, huur dan een (elektrische) fiets en ga op ontdekkingstocht langs de IJssel. Via een knooppuntenroute fiets je door de Achterhoek langs Doesburg, Zutphen, of misschien wel langs het kleinste stadje van Nederland: Bronckhorst.

Ook wandelen in de omgeving behoort tot de mogelijkheden en bij de receptie kun je boekjes aanschaffen met verschillende wandelroutes in de omgeving.

DOESBURG

Doesburg is een stad die je niet mag missen. Bij deze stad ontmoeten de Oude IJssel en de IJssel elkaar en het lijkt alsof de tijd hier heeft stilgestaan. Je vindt hier nog oude vestingwerken en de binnenstad is volledig gerestaureerd. Doesburg kreeg stadrechten in 1237 en ondanks dat het nog zo historisch aandoet, is het natuurlijk ook gewoon een moderne stad met alles wat je van een stad verwacht. Zo kun je er heerlijk winkelen, neerploffen op een van de terrasjes of toch nog een beetje geschiedenis opsnuiven in het (nog werkende) mosterdmuseum.

BURGERS’ ZOO

Voor een dagje uit met de kinderen is Burgers’ Zoo een prima bestemming. In dit dierenpark word je meegenomen op een wereldreis langs verschillende continenten en zie je met eigen ogen de dieren die daar leven. Zo kun je een kijkje nemen in het regenwoud, maar ook in de woestijn en zelfs in Oceanië. Ook een bussafari langs de grote katachtigen mag natuurlijk niet ontbreken. In Burgers’ zoo vermaak je je de hele dag.

ONZE HUURPRIJZEN ZIJN INCLUSIEF:

 • Toeristenbelasting
 • Administratiekosten
 • Gebruik gas, water en stroom
 • Gebruik van het zwembad
 • Gratis WIFI

ONZE HUURPRIJZEN ZIJN EXCLUSIEF:

 • €   69,- Schoonmaakkosten
 • € 100,- Waarborg
 • Camping Kosten
  Volwassen 4,95 euro per nacht
  Kinderen 2,30 per nacht