Hoe werkt verhuren bij EEZZ?
Spaargeld op de bank levert tegenwoordig niet veel meer op, dus veel mensen kiezen ervoor om hun geld te beleggen in de vorm van een vakantieaccommodatie. Wanneer deze vakantiewoning voldoende verhuurd wordt gedurende het jaar, kan dat een mooi rendement opleveren. Bij EEZZ kan bij een volledig jaar verhuur het bruto rendement oplopen tot wel 15%. Maar wat houdt het verhuren bij EEZZ precies in? In deze blog leggen we je uit hoe het proces verloopt en welke voordelen EEZZ biedt.

Flexibel gebruik van je accommodatie

Bij veel vakantiehuizen die je koopt ben je zelf niet vrij om te kiezen wanneer je gebruik maakt van jouw accommodatie, maar bij EEZZ kan dit wel. Jij geeft op tijd aan ons door wanneer je zelf gebruik wilt maken van jouw accommodatie, en wij zorgen ervoor dat er dan geen gasten in de accommodatie geboekt worden. Dit geeft je de vrijheid om je vakantieplannen te maken zonder je zorgen te hoeven maken over de beschikbaarheid van je accommodatie.

EEZZ neemt alle zorgen uit handen

Bij EEZZ begrijpen we dat je niet alleen een goede investering wilt doen, maar ook wilt genieten van je vakantieverblijf. Daarom nemen we alle zorgen rondom de verhuur van jouw accommodatie uit handen. We regelen de administratie, praktische zaken en de nodige promotie, zodat jij je helemaal niet meer druk hoeft te maken om de verhuur van jouw accommodatie.

Administratieve ondersteuning

Wanneer je besluit dat EEZZ de verhuur van jouw accommodatie op zich mag nemen, verzorgen wij de boekingen, onderhouden we het contact met de huurders, innen we de huren en overige kosten, en regelen we de afwikkeling van de borg. Kortom, we regelen alles voor je, zodat jij je kunt focussen op andere zaken.

Altijd inzage in je administratie

Hoewel wij alle administratie voor jou regelen, wil dat niet zeggen dat je geen inzage hebt. Je kunt op elk gewenst moment inloggen in jouw persoonlijke omgeving op de website van EEZZ. Daar heb je altijd inzicht in de status van de boekingen van jouw accommodatie en in jouw administratie. Zo blijf je volledig op de hoogte.

Praktische ondersteuning

Bij EEZZ begrijpen we ook dat je niet continu beschikbaar wilt zijn voor huurders. Daarom nemen we taken zoals technische service, groenonderhoud, sleuteluitgifte, parktoegang, het aan- en afsluiten van accommodaties en schoonmaakonderhoud van je over. We zorgen voor alle praktische zaken, zodat jij daar niet wekelijks aan hoeft te denken.

Effectieve promotie

Wanneer je besluit dat EEZZ jouw vakantiewoning mag verhuren, gaan we voor jou aan de slag om ervoor te zorgen dat jouw accommodatie zo vaak mogelijk verhuurd wordt. We geven jouw accommodatie een prominente plek op de website van EEZZ, zijn actief aanwezig op social media en adverteren ook op grote internationale websites. We bekijken per accommodatie wat nodig is om hem goed in de markt te zetten, zodat jouw vakantieverblijf zoveel mogelijk onder de aandacht komt van potentiële huurders.

Vrijblijvend aanmelden

Wil je ook profiteren van de voordelen van verhuren bij EEZZ? Het aanmeldproces is eenvoudig. Je kunt direct via www.eezz.nl een account aanmaken voor ons dashboard. Daarna kun je via je persoonlijke dashboard jouw accommodatie aanmelden. Wij beoordelen je woning dan op verhuurgeschiktheid. Indien EEZZ je accommodatie in verhuur neemt, sluit je met EEZZ een overeenkomst af voor de verhuur. De prijzen voor de accommodatie worden vastgesteld door EEZZ, en zij onderhouden ook het contact met de gasten en maken je afrekening. Je wordt volledig ontzorgd, makkelijk toch?

Heb je interesse gekregen of heb je nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Als je accommodatie op een Roompot-park staat, moet je eerst toestemming krijgen. Dit kan door middel van het invullen van een 'verklaring van geen bezwaar'. Deze kun je opvragen via eigenarenservice@roompot.nl en ingevuld retour sturen per e-mail.

Bij EEZZ staan we klaar om jou te helpen bij het verhuren van jouw accommodatie. Ontdek de voordelen van verhuren bij EEZZ en maak gebruik van onze uitgebreide dienstverlening. Laat je verrassen door de mogelijkheden en geniet van de extra inkomsten die het verhuren van jouw vakantiewoning kan opleveren!