Domburg - Zeeland, Nederland

Restaurant
Restaurant
Speeltuin
Speeltuin
Subtropisch Zwembad
Subtropisch Zwembad
Animatieteam
Animatieteam

DE IDEALE STRANDVAKANTIE

Vakantiepark Hof Domburg ligt direct aan de Zeeuwse kust en is de ideale uitvalsbasis voor een heerlijke strandvakantie. De ingang van het park ligt direct achter de duinen, dus binnen 5 minuten sta je met je voeten in het zand. Het strand van Domburg behoort met zijn blauwe vlag zelfs tot de 10 schoonste stranden van het land.

Daarnaast is het park een perfecte uitvalsbasis voor wandel- en fietstochten door de mooie omgeving en natuurlijk een bezoek aan het stadje Domburg.

Op vakantiepark Hof Domburg hoef je je geen minuut te vervelen. Allereerst is er een zwemparadijs met daarin ook ruimte voor de allerkleinsten in het kleuter- en peuterbad. Na het zwemmen speel je een potje tafeltennis of pak je het groter aan en ga je voor een potje squash op een van de squashbanen. Wil je het iets rustiger aan doen? Dan is een rondje midgetgolf misschien wel wat voor jou. Ook kunnen de kinderen altijd meedoen aan het recreatieprogramma.

Natuurlijk is er ook gedacht aan allerlei praktische zaken. Op het park is een supermarkt aanwezig voor de dagelijkse boodschappen. De bikini’s en handdoeken was je weer schoon in de wasserette na een dagje strand. Als je een avond geen zin hebt om te koken is dat geen probleem, want op het park zijn een pizzeria, een snackbar en een eetcafé aanwezig.

Op het volledige park is gratis wifi aanwezig, dus je hoeft nooit bang te zijn dat je een mailtje van het thuisfront mist.

 

IN DE OMGEVIG VAN HOF DOMBURG

DOMBURG

Natuurlijk kon de stad Domburg in dit overzicht van activiteiten in de omgeving niet ontbreken. In Domburg vind je, op een klein stukje lopen vanaf het strand, een gezellig centrum met een leuke mix van lokale winkels en winkels uit landelijke ketens. Tussen het shoppen door strijk je neer in een van de gezellige barretjes of restaurants om iets te eten en te drinken.

In de 20ste eeuw trokken veel kunstenaars naar dit Zeeuwse stadje om zich te laten inspireren door het ´Zeeuwse licht´. In mei wordt nu nog ieder jaar een schildersweek gehouden, waarin veel schilders naar de stad komen om te schilderen.

TERRA MARIS

Naast Domburg, in Oostkapelle, vind je Terra Maris: een museum voor natuur en landschap. In dit museum leer je alles over het Zeeuwse landschap en hoe dat zich gevormd heeft tot hoe het nu is. In dit museum kun je niet enkel kijken, maar er zijn op verschillende dagen ook activiteiten te ondernemen zoals uilenballen uitpluizen, praten met een imker, papier maken, en nog veel meer. Neem voor deze activiteiten een kijkje in de activiteitenagenda van het museum.

MIDDELBURG

Wil je het iets groter aanpakken? Dan is een bezoek aan de stad Middelburg wellicht een goed idee. In Middelburg kun je je gerust een hele dag vermaken. Natuurlijk zijn er verschillende winkels om te shoppen en genoeg terrasjes om tussendoor even uit te rusten. Denk daarnaast eens aan een bezoek aan de Vleeshal, het centrum voor hedendaagse kunst, of een bezoek aan de Kuiperspoort of het prachtige gebouwde stadhuis.

En als je dan echt niet meer wil lopen na al en winkelen en rondkijken, dan stap je lekker in de rondvaartboot voor een tochtje door deze prachtige stad.

 

ONZE HUURPRIJZEN ZIJN INCLUSIEF:

  • Toeristenbelasting
  • Administratiekosten
  • Gebruik gas, water en stroom
  • Gebruik van het zwembad
  • Gratis WIFI

ONZE HUURPRIJZEN ZIJN EXCLUSIEF:

  • €   65,- Schoonmaakkosten
  • € 100,- Waarborg

HEEFT U HUISDIEREN?

Zij zijn van harte welkom! Vakantiepark Hof Domburg is een diervriendelijk park.