Kortgene - Zeeland, Nederland

Loopafstand van strand
Loopafstand van strand

EEN ONTSPANNEN VAKANTIE AAN HET VEERSE MEER

Deltonapark ligt nabij het Veerse Meer, een kunstmatig brakwatermeer (brak water is minder zout dan zeewater) in de provincie Zeeland. Dit meer is een ideale bestemming voor watersporters en iedereen die houdt van recreëren op en aan het water. Dit meer biedt de mogelijkheid tot varen, zwemmen, surfen, kanoën en zelfs duiken en snorkelen. Er is dus echt voor iedereen iets te doen. Er zijn diverse strandjes te vinden langs het meer om je handdoek neer te leggen en de hele dag te genieten van de zon en het water.

Wanneer je uitgespetterd bent, keer je terug naar je eigen bungalow om te genieten in alle rust, van de tuin, de loungebank of gewoon onderuitgezakt kijkend naar de televisie.

 

IN DE OMGEVING VAN DELTONAPARK

 

DIVERSE STRANDEN IN DE BUURT

Deltonapark ligt niet aan de zee en wellicht wil je toch een keer naar het strand tijdens je verblijf in Zeeland. In de buurt liggen onder andere de stranden van Kamperland en Vrouwenpolder. Beide stranden hebben een blauwe vlag en horen daarmee tot de tien schoonste stranden van het land. Neem een hanndoek, een emmer en schepje mee en vermaak je de hele dag op een van deze twee stranden.

GOES

Op slechts een kwartier rijden van het park vind je het Zeeuwse stadje Goes. In Goes vind je natuurlijk diverse winkels om een heerlijk middagje te shoppen, maar je kunt het ook iets rustiger aan doen en neerploffen op een van de vele terrasjes.

Ben je benieuwd naar de geschiedenis van Goes? Dan is een bezoek aan Historisch Museum De Bevelanden, dat zich bevindt in een oud weeshuis, een aanrader. Daarnaast in ook in de Zeelandhallen vaak iets te doen, kijk daarvoor even in de agenda op hun website.

ZEEHONDEN EN BRUINVISSEN SPOTTEN

Op nog geen 10 kilometer afstand van het park kun je zelf zeehonden en bruinvissen spotten. De bruinvissen zijn vaak iets moeilijker te zien, omdat ze maar heel even boven water zijn om te ademen. Aan de Noordzeekant van Neeltje Jans heb je vaak meer geluk bij het spotten van zeehonden. De zeehonden rusten daar graag en je kunt vlakbij de zeehonden komen om ze te fotograferen (maar pas op, zeehonden kunnen bijten!). Voor meer informatie over de precieze plekken waar je de zeehonden en bruinvissen kunt zien, ga je even langs de receptie.

ONZE HUURPRIJZEN ZIJN INCLUSIEF:

  • Administratiekosten
  • Gebruik gas, water en stroom
  • Gratis WIFI

ONZE HUURPRIJZEN ZIJN EXCLUSIEF:

  • €   130,- Schoonmaakkosten
  • €   100,- Waarborg

HEEFT U HUISDIEREN?

Huisdieren zijn niet toegestaan.