Marienberg - Overijssel, Nederland

Restaurant
Restaurant
Speeltuin
Speeltuin
Zwembad
Zwembad
Animatieteam
Animatieteam

WATERPRET EN ONTSPANNING IN OVERIJSSEL

In Mariënberg, een klein dorp in de gemeente Hardenberg te Overijssel, ligt Vakantiepark Pallegarste. Mariënberg licht vlakbij de prachtige Vecht en op nog geen 10 kilometer van Ommen en Hardenberg.

In het Vechtdal kun je ontspannen fietsroutes fietsen, omdat de omgeving erg vlak is. Je vindt in het Vechtdal veel bosrijk gebied, afgewisseld met een weids landschap. Je fiets hoef je niet zelf mee te nemen, die kun je via de receptie huren. Zelfs het huren van een e-bike is mogelijk.

Heb je meer zin om lekker op het park zelf te ontspannen, dan ben je bij Vakantiepark Pallegarste ook aan het juiste adres. Het zwembad is misschien wel het hoogtepunt van het park te noemen en bestaat uit 3 buitenbaden. Er is een diep bad (1.40 meter diep), een bad van 80 centimeter diep waarin de grotere kinderen naar hartenlust kunnen spelen en het grootste bad is 30 centimeter diep en dus ook geschikt voor de kleinsten. In dit laatste bad vind je een gigantisch waterspeeltoestel met wel 4 glijbanen. Ook aan de grotere kinderen is gedacht, met een glijbaan van wel 25 meter lang.

De ouders ontspannen intussen heerlijk op een van de vele ligbedden of in een van de ligweides.

Willen de kinderen liever droog blijven? Dan kunnen ze ook spelen in een van de speeltuinen, ze gaan op avontuur op het avonturenpad, of ze gaan lekker los in de binnenspeeltuin. Wil je zelf even helemaal ontspannen en nergens aan denken, dan kun je altijd terecht bij de rustige visvijver op het park.

Als je in de avond geen zin hebt om nog te koken in jouw eigen accommodatie, dan kun je aanschuiven bij de horecagelegenheid op het park, of je haalt even snel iets bij de snackbar.

Zoals je ziet, kom je op Vakantiepark Pallegarste nooit iets tekort.

 

IN DE OMGEVING VAN VAKANTIEPARK PALLEGARSTE

VECHTDAL OVERIJSSEL

Je las er al eerder iets over: het Vechtdal. In het Vechtdal vind je veel natuur en grazen in de zomer de koeien in de uiterwaarden. Er zijn veel paden aangelegd waarop wandelaars en fietsers zich urenlang kunnen vermaken. In de omgeving vind je boerenbedrijven en kastelen, die je op jouw wandel-of fietsroute vanzelf tegenkomt.

Wil je liever watersporten? Er zijn in de omgeving diverse natuurplassen te vinden waar het heerlijk recreëren is. Je kunt in de omgeving ook een kano huren om op de Vecht te peddelen en zo van de natuur te genieten.

 

HARDENBERG

Wil je er een middagje op uit om wat te winkelen en eens lekker op een terrasje neer te ploffen? Dan is Hardenberg een goede keuze. Deze stad met ongeveer 20.000 inwoners heeft een nieuw en gezellig centrum waar je lekker kunt shoppen. Je kunt in dit stadje zelfs een kunstroute lopen. Je maakt op deze manier kennis met de kunst en cultuur die Hardenberg te bieden heeft. De gratis route kun je downloaden op de website van de gemeente Hardenberg, of ophalen bij Informatiepunt Regio Hardenberg.

 

THEMAPARK SLAGHAREN

In Theme park Slagharen, voorheen heette dit Ponypark Slagharen, kun je je de hele dag vermaken. In het park vind je veel grote attracties (zoals achtbanen, wildwaterbanen, en een schommelschip) en spectaculaire shows. Mocht dat allemaal nog niet genoeg zijn, dan is er ook nog een groot overdekt zwemparadijs om je uren in te vermaken.

Theme park Slagharen ligt op slechts een kwartier rijden vanaf Vakantiepark Pallegarste.

ONZE HUURPRIJZEN ZIJN INCLUSIEF:

  • Administratiekosten
  • Gebruik gas, water en stroom
  • Gebruik van het zwembad

ONZE HUURPRIJZEN ZIJN EXCLUSIEF:

  • € 79,- Schoonmaakkosten
  • Campingkosten per nacht per persoon € 1,00