Kortgene - Zeeland, Nederland

Restaurant
Restaurant
Speeltuin
Speeltuin
Zwembad
Zwembad
Animatieteam
Animatieteam

EEN ONTSPANNEN VAKANTIE AAN HET VEERSE MEER

Villapark De Paardekreek ligt aan het Veerse Meer, een kunstmatig brakwatermeer (brak water is minder zout dan zeewater) in de provincie Zeeland. Dit meer is een ideale bestemming voor watersporters en iedereen die houdt van recreëren op en aan het water. Dit meer biedt de mogelijkheid tot varen, zwemmen, surfen, kanoën en zelfs duiken en snorkelen. Er is dus echt voor iedereen iets te doen. Er zijn diverse strandjes te vinden langs het meer om je handdoek neer te leggen en de hele dag te genieten van de zon en het water.

Wanneer je uitgespetterd bent, keer je terug naar Villapark De Paardekreek. Op het park zelf is ook nog genoeg te doen en beleven. Zo vind je op het park een grote waterspeeltuin met faciliteiten voor de allerkleinsten, maar ook een spannende waterglijbaan voor de oudere kinderen. Ouders kunnen heerlijk ontspannen in de sauna en de whirlpool.
Liever droog blijven? Op het park zijn zowel een overdekte als een buitenspeeltuin aanwezig en op het strand van het park vind je een airtrampoline. Tot slot kun je onder andere (tafel)tennissen op het park, maar een potje voetbal, basketbal of volleybal behoort tot de mogelijkheden.

Natuurlijk is ook op dit park gedacht aan diverse praktische zaken. Op De Paardekreek vind je een supermarkt en een wasserette. Ook kun je op het park een fiets huren wanneer je eens een tochtje wilt maken.

Wil je ’s avonds iets eten, maar heb je geen zin om te koken, dan schuif je aan in het grand-café. Eet je liever thuis? Dan haal je lekker friet bij de snackbar en neem je het mee naar jouw vakantiewoning. Ook zijn er twee terrassen op het park: een bij het zwembad en een aan het water.

Op het gehele park maak je bovendien gratis gebruik van Wifi.

 

IN DE OMGEVING VAN VILLAPARK DE PAARDEKREEK

DIVERSE STRANDEN IN DE BUURT

De Paardekreek ligt niet aan de zee en wellicht wil je toch een keer naar het strand tijdens je verblijf in Zeeland. In de buurt liggen onder andere de stranden van Kamperland en Vrouwenpolder. Beide stranden hebben een blauwe vlag en horen daarmee tot de tien schoonste stranden van het land. Neem een hanndoek, een emmer en schepje mee en vermaak je de hele dag op een van deze twee stranden.

GOES

Op slechts een kwartier rijden van het park vind je het Zeeuwse stadje Goes. In Goes vind je natuurlijk diverse winkels om een heerlijk middagje te shoppen, maar je kunt het ook iets rustiger aan doen en neerploffen op een van de vele terrasjes.

Ben je benieuwd naar de geschiedenis van Goes? Dan is een bezoek aan Historisch Museum De Bevelanden, dat zich bevindt in een oud weeshuis, een aanrader. Daarnaast in ook in de Zeelandhallen vaak iets te doen, kijk daarvoor even in de agenda op hun website.

ZEEHONDEN EN BRUINVISSEN SPOTTEN

Op nog geen 10 kilometer afstand van het park kun je zelf zeehonden en bruinvissen spotten. De bruinvissen zijn vaak iets moeilijker te zien, omdat ze maar heel even boven water zijn om te ademen. Aan de Noordzeekant van Neeltje Jans heb je vaak meer geluk bij het spotten van zeehonden. De zeehonden rusten daar graag en je kunt vlakbij de zeehonden komen om ze te fotograferen (maar pas op, zeehonden kunnen bijten!). Voor meer informatie over de precieze plekken waar je de zeehonden en bruinvissen kunt zien, ga je even langs de receptie.

ONZE HUURPRIJZEN ZIJN INCLUSIEF:

 • Administratiekosten
 • Gebruik gas, water en stroom
 • Gebruik van het zwembad
 • Gratis WIFI

ONZE HUURPRIJZEN ZIJN EXCLUSIEF:

 • €   69,50,- Schoonmaakkosten
 • € 100,- Waarborg
 • Camping Kosten € 6,33 pppn
 • € 5,80 per hond

ONZE HUURPRIJZEN ZIJN INCLUSIEF:

 • Administratiekosten
 • Gebruik gas, water en stroom
 • Gebruik van het zwembad
 • Gratis WIFI

ONZE HUURPRIJZEN ZIJN EXCLUSIEF:

 • €   65,- Schoonmaakkosten
 • € 100,- Waarborg
 • Camping Kosten € 6,33 pppn