Arcen - Limburg, Nederland

OP ONTDEKKING IN HET LIMBURGSE LAND

Camper Village Arcen ligt rustig gelegen onder Nationaal Park De Maasduinen. Dit is een groot natuurgebied met een glooiend landschap. Je vindt er bos, heide, zandduinen en water. Wist je dat er in dit natuurgebied zelfs kleine slangen voorkomen? Ook vind je er kraanvogels, buizerds en bevers.

Om van al deze natuur nabij park te genieten kun je ervoor kiezen om een wandeling te maken, maar ook fietsroutes zijn aanwezig. Er zijn ook routes waar je lekker met de hond kunt wandelen.

Op Camper Village Arcen zijn geen faciliteiten u kunt gebruik maken van de faciliteiten op vakantiepark Klein Vink. Het park heeft een overdekt zwembad met daarin ook een apart bad voor de allerkleinsten om lekker te spetteren. Daarnaast vind je op het park Thermaalbad Arcen. Bezoekers van het park kunnen hier tegen een gereduceerd tarief gebruik van maken.

Natuurlijk kun je op Klein Vink niet enkel zwemmen en relaxen, op het park zijn daarnaast tal van andere activiteiten te vinden. Zo kun je er vissen, zijn er speeltuinen en sportvelden, een indoor speeltuin, zijn er tafeltennistafels, een jeu de boulesbaan, een Kids Club, midgetgolf en nog veel meer.

Op het park zijn een restaurant, een eetcafé en een snackbar aanwezig, maar het is ook leuk om eens iets te gaan eten bij een van de eetgelegenheden in de omgeving. Zelf koken kan natuurlijk ook en op het park is een supermarkt aanwezig.

Eenmaal terug op Camper Village Arcen kom je helemaal tot rust in een van onze luxe chalets.

 

IN DE OMGEVING VAN CAMPER VILLAGE ARCEN

DESIGNER OUTLET ROERMOND 

Designer Outlet Roermond is een ruin omgezet outlet centrum en biedt 200 internationale designermerken aan. De outlet is gelegen aan de rand van de Roermondse binnenstad en is zeker een bezoekje waard. Vanaf de outlet loop je in vijf minuten de binnenstad van Roermond in voor een terrasje op de historische oude Markt of nog meer winkelplezier.

 

KASTEELTUIN ARCEN 

Kasteeltuinen Arcen is een van de meest veelzijdige bloemen- en plantenparken van Europa. Het park is 32 hectare groot en je geniet er van de vele planten, vijvers en watervallen in een van de meer dan 15 verschillende tuinen zoals het Rosarium, de Oosterse watertuin of de subtropische Casa Verde. Ook kun je een expositie bezoeken in het monumentale 17e-eeuwse kasteel of speel je een potje midgetgolf op de baan met 17 holes.

 

HERTOG JAN BROUWERIJ

Houd je wel van een biertje? Dan is een bezoek aan de Hertog Jan Brouwerij iets dat je niet mag overslaan. Tijdens een rondleiding leer je alles over het brouwproces en krijg je alles te zien dat van Hertog Jan dat heerlijke biertje maakt. Na afloop kun je zelfs een Hertog Jan souvenir kopen, of, wanneer je 18 of ouder bent, genieten van een heerlijk glaasje Hertog Jan.

ONZE HUURPRIJZEN ZIJN INCLUSIEF:

  • Toeristenbelasting
  • Administratiekosten
  • Gebruik gas, water en stroom
  • Gebruik van de faciliteiten op Vakantiepark Klein Vink (excl. Kuuroord)
  • Gratis WIFI

 

ONZE HUURPRIJZEN ZIJN EXCLUSIEF:

  • €   69,50,- Schoonmaakkosten
  • € 100,- Waarborg

HEEFT U HUISDIEREN?

Zij zijn van harte welkom! Camper Village Arcen is een diervriendelijk park.