Beach Resort Nieuwvliet Bad

Nieuwvliet-Bad - Zeeland, Nederland

Speeltuin
Speeltuin
Zwembad
Zwembad
Animatieteam
Animatieteam
Loopafstand van strand
Loopafstand van strand

SPIKSPLINTERNIEUW EN DICHTBIJ ZEE

Beach Resort Nieuwvliet Bad ligt op 500 meter van de zee. Dat betekent dat je in minder dan tien minuten tijd van de bank in je vakantiewoning op je handdoek aan het strand ligt. Kan niet beter, toch?

Nieuwvliet-Bad is een park dat nog in aanbouw is. We snappen dat daar twee kanten aan zitten: enerzijds is alles op het park nog heerlijk fris, nieuw en modern. Aan de andere kant heeft het park nog weinig faciliteiten. Zo is het zwembad nog niet in gebruik en zijn er nog geen winkels of restaurants aanwezig. Wél is er een broodjesservice, zodat je elke ochtend met lekkere verse broodjes kunt ontbijten.

De badplaats Cadzand is dichtbij: in vijf minuten ben je er met de auto en in minder dan een kwartier sta je met de fiets in het centrum van Cadzand. Daar vind je alles dat je nodig hebt: restaurants, een supermarkt, winkeltjes. Ook al is het park zelf dus nog niet volledig uitgerust, in de omgeving vind je alles dat je nodig hebt voor een fantastische vakantie!

 

IN DE OMGEVING VAN BEACH RESORT NIEUWVLIET-BAD

CADZAND

De kustplaats Cadzand bestaat eigenlijk uit twee dorpen: Cadzand-Bad en Cadzand-Dorp.

De kustplaats Cadzand-Bad is, samen met Domburg, de enige Nederlandse badplaats die het predicaat Heilzame Zeebadplaats mag voeren omdat zij voldoen aan de kwaliteitscriteria van het Europäischen Heilbäderverband voor Thalassotherapie.

In Cadzand-Dorp vind je een  gotische Mariakerk uit begin 14e eeuw. Daarnaast bezit het dorp ook de molen ‘Nooitgedacht’: een molen uit 1898 die in 1977 volledig gerestaureerd is. Een mooi dorp om eens doorheen te wandelen.

 

DE VERDRONKEN ZWARTE POLDER

Vlakbij Nieuwvliet-Bad vind je de Verdronken Zwarte Polder. Het gebied is ontstaan door een dijkdoorbraak in 1802. Hierdoor stond het gebied weer in open verbinding met de zee. Als gevolg daarvan lopen er nu allerlei kleine kreekjes door het gebied die zorgen voor een grote diversiteit aan begroeiing en dieren. Door de Verdronken Zwarte Polder loopt een wandelroute van 7 kilometer, heerlijk voor een middag wandelen.

 

KNOKKE

Op twintig autominuten van het park, net over de Belgische grens, vind je Knokke. Deze badplaats is heerlijk voor een middagje shoppen. Tussendoor plof je neer op een van de vele terrasjes of laat je je voeten even afkoelen in de zee. Knokke is daarnaast een waar walhalla voor autoliefhebbers. Wanneer je neerstrijkt op een bakje naast een willekeurige rotonde, kijk je je ogen uit naar de Maserati’s, Bentleys en Porsches die hier voorbij komen. We kunnen dus wel zeggen dat er in Knokke voor iedereen iets te doen is.

ONZE HUURPRIJZEN ZIJN INCLUSIEF:

  • Toeristenbelasting
  • Administratiekosten
  • Gebruik gas, water en stroom
  • Gebruik van het zwembad (Vakantiepark Zeebad)

 

ONZE HUURPRIJZEN ZIJN EXCLUSIEF:

  • €   65,- Schoonmaakkosten
  • € 100,- Waarborg

HEEFT U HUISDIEREN?

Zij zijn van harte welkom! Vakantiepark Beach Resort Nieuwvliet Bad is een diervriendelijk park.

 

FACILITEITEN

Beach Resort Nieuwvliet Bad is nog in aanbouw. Om die reden zijn er nog geen centrum faciliteiten. Dit betekend dat Koos Konijn het park op dinsdag en zaterdag komt bezoeken en in de schoolvakanties. Tevens kunt u gebruik maken van een broodjesservice en kunt u gebruikmaken van de faciliteiten van Zeebad (op circa 9 km rijden).

Beach Resort Nieuwvliet Bad

Zeedijk 24
4504 PP Nieuwvliet-Bad
Zeeland Nederland