Duindoorn – 45

IJmuiden aan Zee - Noord-Holland, Nederland

WIFI aanwezig
WIFI aanwezig
Rookvrij
Rookvrij
Huisdiervrij
Huisdiervrij
Restaurant
Restaurant
Speeltuin
Speeltuin
Loopafstand van strand
Loopafstand van strand

Deze stacaravan zal jouw vakantie nog beter maken dan hij al zou gaan worden.
Om te beginnen is deze stacaravan op de Camping de Duindoorn voor 4 personen van alle gemakken voorzien. In de keuken vind je alles wat je nodig hebt om een heerlijke maaltijd te bereiden. Die zou je vervolgens op kunnen eten aan de eettafel in de woonkamer waar plaats is voor 4 personen, of je gaat lekker buiten in de tuin zitten.

In de woonkamer vind je naast een eettafel een comfortabele bank waar plaats is voor iedereen om ’s avonds nog even naar de televisie te kijken, of om een boek op te lezen.

Na een lange dag spoel je onder je eigen douche al het vuil van je af in de badkamer die daarnaast ook over een toilet en een wastafelmeubel beschikt.

Slapen doe je in een van de 2 slaapkamers. In de eerste slaapkamer staat een tweepersoonsbed, in de andere slaapkamer vind je een stapelbed voor kinderen.

4 personen
4 bedden

Parkinformatie

Camping de Duindoorn is de perfecte uitvalt basis voor allerlei soorten dagtrapjes, perfect in de buurt van Amsterdam, Haarlem of Beverwijk. Tevens zijn er legio mogelijkheden voor een heerlijke fiets of wandeltocht, langs het strand, in de duinen of in nationaalpark Kennermerland. Meer informatie over Camping de Duindoorn