Heythuysen - Limburg, Nederland

TERUG DE NATUUR IN

Op Hoeve Twente in Heythuysen, Limburg, staan drie begrippen centraal; vrijheid, natuur en ruimte. Zowel de camperplaatsen als het gedeelte waar de chalets op staan zijn omringd door gras en wilde bloemen waardoor je haast denkt dat je in een sprookje beland bent.

Deze knusse plek biedt de vrijheid en ruimte om volledig tot rust te komen terwijl je in he kriebelende gras onder je voeten en het getjilp van de vogels zorgen ervoor dat je je al snel thuis voelt! Persoonlijke aandacht en ouderwetse gastvrijheid staan hier voorop, wat zorgt voor een ontspannen en gemoedelijke sfeer.

 

IN DE OMGEVING VAN HOEVE TWENTE

 

OUTLET ROERMOND

Wanneer je naar Hoeve Twente gaat is een bezoekje aan de outlet een Roermond niet te missen! Op minder dat twintig minuten rijden ligt centrum in de frisse buitenlucht waar je naar hartenlust kunt winkelen. Dit outlet center is in 20 jaar tijd uitgegroeid tot de grootste en meest succesvolle outlet van Europa met ruim 200 winkels en 25 horecagelegenheden. Daarnaast ligt het op slechts drie minuten loopafstand van de historische binnenstad waar je ook meer dan genoeg cultuur kunt opsnuiven.

 

LEUDAL

Het Leudal is een enorm groot natuurgebied dat deels onder het Staatsbosbeheer valt. Het pronkstuk van de omgeving? De authentieke watermolen, de Sint Ursulamolen, waarbij je je terug in de tijd waant. Het prachtige natuurgebied leent zich uitstekend voor lange (of korte) wandelingen en fietstochten. Tot slot zijn de beekdalen in het Leudal ook zeker het bezoeken waard dankzij hun schilderachtige schoonheid. Deze dalen zijn begroeid met hazelaar, berk en wilg met allerlei kleine beekjes die tussen de bomen door slingeren.

ONZE HUURPRIJZEN ZIJN INCLUSIEF:

  • Toeristenbelasting
  • Administratiekosten
  • Gebruik gas, water en stroom
  • Gratis WIFI

ONZE HUURPRIJZEN ZIJN EXCLUSIEF:

  • €   69,- Schoonmaakkosten
  • € 100,- Waarborg

HEEFT U HUISDIEREN?

Zij zijn van harte welkom! Hoeve Twente is een diervriendelijk park.