Vakantiepark Bergumermeer – 689

Sumar - Friesland, Nederland

WIFI aanwezig
WIFI aanwezig
Huisdieren toegestaan
Huisdieren toegestaan
Rookvrij
Rookvrij
Restaurant
Restaurant
Speeltuin
Speeltuin
Zwembad
Zwembad
Animatieteam
Animatieteam

Dit chalet is uitgerust met alles wat je wilt en alles is nieuw!

Van koffiezetter tot kaasschaaf. Dekbedden, kussens, voldoende kastruimte en klerenhangers, keukenuitrusting (potten, pannen, borden, bestek e.d.), tv (aangesloten op cai van het park) en wifi (tegen betaling te regelen op de receptie), kachel, toilet, douche en wastafel, alles voor 4 personen. In de schuur staat een 4-persoons tuinmeubelset. Met extra dikke zitkussens.

Mooie veranda, zomers deels overdekt. Autoluwe veldjes. De mobilhome staat op plaats Berg 689. Vlakbij binnenzwembad (Jonas in de walvis), speelterreintjes en de haven is niet ver (vissen, boot varen, kano varen).

4 personen
4 bedden

Parkinformatie

Een vakantie aan een Fries meer, op 20 minuten van Drachten en Leeuwarden en met genoeg vermaak om je in de vakantie nooit te hoeven vervelen. Dit vind je allemaal op Vakantiepark Bergumermeer. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een overdekt zwembad, een strand, een grote speeltuin en nog veel meer. Dit park is zeer geliefd bij watersporters, maar als je liever te voet of op de fiets de natuur in trekt is hier ook genoeg te beleven. Meer informatie over Vakantiepark Bergumermeer