Doesburg - Gelderland, Nederland

WIFI aanwezig
WIFI aanwezig
CV aanwezig
CV aanwezig
Rookvrij
Rookvrij
Huisdiervrij
Huisdiervrij
Restaurant
Restaurant
Speeltuin
Speeltuin
Zwembad
Zwembad
Animatieteam
Animatieteam
4 personen
4 bedden
2 slaapkamers

Dit chalet op Camping Het Zwarte Schaar biedt je alles wat je van een vakantiewoning verwacht. Allereerst is er plaats voor 4 personen. Jullie slapen in een van de twee slaapkamers. De eerste slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en in de tweede slaapkamer vind je een stapelbed.

In de volledig ingerichte keuken bak je ’s ochtend een eitje, of kook je ’s avond een volledige maaltijd. Eten hoef je niet met je bord op schoot te doen: aan de eettafel is plaats voor iedereen.

Ontspannen doe je natuurlijk in en om het park, maar kan ook in je eigen tuin met tuinmeubilair, of binnen op de ruime bank die genoeg ruimte biedt om met mijn allen op te zitten. Ook is er in het chalet een televisie en wifi aanwezig.

Tot slot is het na een lange dag buiten heerlijk om te douchen in je eigen badkamer die naast de douche ook beschikt over een wastafel en een toilet.

Camping Het Zwarte Schaar – 307

Woonkamer

  • Digitale Televisie

Badkamer

  • Toilet
  • Douche

Overig

  • Wifi
  • centrale verwarming
  • huisdiervrij

Camping Het Zwarte Schaar

Camping Het Zwarte Schaar en Camping IJsselstrand liggen naast elkaar bij Doesburg. Gasten van de ene camping kunnen ook gebruik maken van de faciliteiten van de andere camping. Daarom vind je deze twee campings hier samen op een pagina op onze website.Deze twee campings liggen nabij de Hanzestad Doesburg in de provincie Gelderland en dichtbij de IJssel. Camping Doesburg heeft zelfs een jachthaven aan een arm van de IJssel. Ook kun je heerlijk zwemmen in het overdekte zwembad is er voldoende recreatiemogelijkheid op beide parken.
Meer informatie over dit park