Camping de Pallegarste – 170

Marienberg - Overijssel, Nederland

WIFI aanwezig
WIFI aanwezig
Apart toilet
Apart toilet
Huisdieren toegestaan
Huisdieren toegestaan
Restaurant
Restaurant
Speeltuin
Speeltuin
Zwembad
Zwembad
Animatieteam
Animatieteam

Deze caravan heeft 3 slaapkamers. Een ouderslaapkamer met een dubbel bed en twee slaapkamers met elke twee bedden. Bovendien is er een een apart toilet, naast de badkamer met fonteintje en douche.

Verder tref je er alles aan voor een onbezorgde vakantie met zes personen.

Koffiezetter, kaasschaaf. bestek en verder keukengerei. Alles genoeg. En natuurlijk dekbedden, kussens, voldoende kastruimte en klerenhangers, keukenuitrusting (potten, pannen, borden, bestek e.d.), tv (aangesloten op cai van het park) en gratis wifi op de eigen plek en tot ver daar omheen. Dus geen gedoe met wifi-kaartjes kopen of naar een wifipoint lopen.

Op het zitterras een 6 persoons tuinmeubelset. Met extra dikke zitkussens.

De caravan staat op plaats 173. Vlakbij de visvijver, speeltoestellen en niet ver van het waterpaleis. Ook de sportveldjes zijn dichtbij. Overal liggen verkeersdrempels, dus ook uw kleine peuter is veilig.

6 personen
6 bedden

Parkinformatie

Op Vakantiepark Pallegarste in Overijssel is er geen tijd om je te vervelen. Het park beschikt over een groot waterpark, diverse speeltuinen en ligt in de prachtige omgeving van het Vechtdal. Fietsen, wandelen, kano├źn, het kan allemaal, maar ook rustig vissen in de visvijver van het park behoort tot de mogelijkheden. Voor een heerlijke ontspannen vakantie ben je op Vakantiepark Pallegarste aan het juiste adres. Meer informatie over Camping de Pallegarste